Marumi теле 30mm 2.0х

Код товару: 10196
Фото: Marumi теле 30mm  2.0х

У наявності

Ціна: 850 735 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Тіл конвертер Marumi 2.0х застосовується для збільшення фокусної відстані об'єктива фото або відеокамери в 2 рази.
Теле конвертер Marumi 2.0х відрізняється двостороннім багатошаровим покриттям, що перешкоджає відображенню світлового потоку від поверхні конвертера і покращує загальне світлопропускання оптичної системи.
Підходить для більшості цифрових та аналогових фото та відеокамер. При використанні відповідного перехідного кільця тіло конвертер Marumi 2.0х можна використовувати на об'єктивах різного діаметра.
Тіл конвертер Marumi 2.0х незамінний при зйомці віддалених об'єктів - в горах, на морі, для зйомки дикої природи.
 

Marumi теле 30mm 2.0х - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Конвертори та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Конвертор З вигодами для себе? Щоб простіше було підібрати Конвертор, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Конвертори Marumi. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Marumi. Виникли при підборі Marumi теле 30mm 2.0х Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилання прийде в Білій Церкві у мінімальні терміни.