Marumi теле 43mm 2.0х

Код товару: 10197
Фото: Marumi теле 43mm  2.0х

У наявності

Ціна: 988 731 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Теле конвертер Marumi 2.0х застосовується для збільшення фокусної відстані об'єктива фото або відеокамери в 2 рази.
Теле конвертер Marumi 2.0х відрізняється двостороннім багатошаровим покриттям, що перешкоджає відображенню світлового потоку від поверхні конвертера і покращує загальне світлопропускання оптичної системи.
Підходить для більшості цифрових та аналогових фото та відеокамер. При використанні відповідного перехідного кільця тіло конвертер Marumi 2.0х можна використовувати на об'єктивах різного діаметра.
Теле конвертер Marumi 2.0х незамінний при зйомці віддалених об'єктів - в горах, на морі, для зйомки дикої природи.
 
 
 
 

Marumi теле 43mm 2.0х - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Конвертори А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Конвертор за низькою ціною? Щоб максимально просто підібрати Конвертор, за допомогою зручної навігації. Введіть: Marumi і Вам будуть показані всі Конвертори Marumi. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Lensbaby. Виникли при замовленні Marumi теле 43mm 2.0х Запитайте наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Бердянське в необхідні терміни.