La Crosse BC-700

Код товару: 16228
Фото: La Crosse BC-700

У наявності

Ціна: 1 720 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Інтелектуальний зарядний пристрій оснащений мікропроцесором, який контролює процес заряджання кожного окремого каналу. Кожна встановлена ​​батарея контролюється індивідуально за допомогою окремого дисплея, який показує: напругу, силу струму, акумульовану ємність (mAh), час заряджання/розряджання та ємність у mAh наприкінці режиму тест.
  Режим заряджання.
 Заряджаються акумулятори типу NiCd та NiMH. Для кожного каналу можна встановлювати різні режими (Заряджання, Розрядження, Відновлення, Тест) та різні ємності для заряджання/розряджання. Також можна встановити силу струму 200/500/700 для кожного окремого каналу, що дає можливість вибору між швидкістю заряджання та довговічністю акумулятора. Технологія "дельта пік" ("-dV" або "мінус дельта ВЕ") включається автоматично для здійснення крапельної підзарядки. Існує захист від перегріву батарей.
   Режим розряджання.
 Розрядіть і потім зарядіть для усунення ефекту пам'яті.
  Режим відновлення.
 Це спеціальна програма для активації акумуляторів, які тривалий час не використовувалися або старих акумуляторів.
   Режим тесту:
 Обчислює фактичну (робочу) ємність акумулятора.

La Crosse BC-700 - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Зарядні пристрої для фото-відео та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет abcphoto. З асортименту виберіть Зарядний пристрій зі знижками? Щоб запросто підібрати Зарядний пристрій, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: La Crosse і перед вами з'явиться все Зарядні пристрої для фото-відео La Crosse. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад La Crosse. З'явилися при покупці La Crosse BC-700 Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилання прийде в Кривому Розі у стислі строки.