Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro

Код товару: С000001128
Фото: Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro

У наявності

Ціна: 1 760 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Зарядний пристрій Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro має вісім незалежних слотів, які працюють з 1-8 АА або ААА батареями у будь-якій комбінації.
Powerex MH-C800S-E зарядний пристрій містить великий РК-екран, що відображає стан заряджання кожного акумулятора. Зрозумілі написи англійською мовою замінили традиційні світлодіодні індикатори, що застосовувалися раніше.
«М'який» заряд забезпечує високий термін служби акумулятора та забезпечує 100% сумісність зі старими акумуляторами нижчої ємності. Швидка зарядка дозволяє повністю зарядити вісім батарей приблизно за одну-дві години!
Вісім незалежних осередків заряджатимуть, максимально розряджатимуть і перезаряджатимуть батареї автоматично для максимальної тривалості робочого циклу.
 
 

Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Зарядні пристрої для фото-відео А також інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Зарядний пристрій за доступною ціною. Щоб вам простіше було підібрати Зарядний пристрій, за допомогою навігації. Введіть: Powerex і Вам будуть запропоновані різні Зарядні пристрої для фото-відео Powerex. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Nikon. Якщо виникли при купівлі Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro Питання можна уточнити у наших фахівців. Товар можна отримати в Рівному в швидкі терміни.

 

- Час зарядки: 1-2 години
- Тип акумулятора: NiMH/NiCD
- Розмір акумулятора: AA/AAA
- Кількість батарей, що заряджаються: 1-8
- Сила струму: 1000mA
- Живлення: мережевий блок живлення 100-240В 50/60 Гц