Think Tank StreetWalker v2.0

Код товару: С000007664
Фото: Think Tank StreetWalker v2.0

У наявності

Ціна: 6 300 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Легендарна довговічність і чудовий комфорт роблять серію StreetWalker однією з найпопулярніших серед професійних фотографів. Оригінальний вузький, вертикальний дизайн із збільшеною глибиною дозволяє компактно розмістити 3-4 зум об'єктива в окремих осередках. Знімні перегородки на липучках дозволяють організувати внутрішній об'єм під набір обладнання. Широкі, м'які лямки, спина, що дихає, і додаткова подушка в області попереку забезпечують комфорт при тривалому носінні. А додатковий поясний ремінь є надійною фіксацією рюкзака на спині. На лицьовій панелі виконана кишеня-органайзер для дрібних аксесуарів. Система фіксації штатива забезпечує баланс при носінні та захищає потилицю фотографа при нахилі. На задній спинці виконана потайна кишеня для планшета з діагоналлю до 10” або особливо важливих документів, а у бічних кишенях можна розмістити пляшку води. А від складних погодних умов захистить знімний дощовик.

Основні особливості:

Подовжена, не широка форма із заокругленою верхньою частиною.

  • Кишеня для штатива чи монопода.
  • Ергономічна спинка анатомічної форми із повітряним каналом.
  • Знімний герметичний чохол від дощу.

Місткість :

Дзеркальна камера з об'єктивом 70-200mm f2.8, пара додаткових об'єктивів, аксесуари.

Матеріали:

Зовні: балістичний нейлон 1680D, нейлон 420D, поліестер 550D, тканина із 3D плетінням. Тканини оброблені водовідштовхувальним покриттям DWR, донна частина – додатково вологозахисним покриттям PU. Деталі: зносостійкі блискавки YKK RC Fuse, еластичні кишеньки, Y-подібні пряжки, старі нікельовані деталі застібок, нейлонові стяжки, потрійна прошивка нейлоновими нитками. Знімні перегородки з нейлону кольору металік 210D з вологозахисним покриттям PU, потрійна прошивка нейлоновими нитками. Чохол від дощу: нейлон 210T із двошаровим вологозахисним покриттям PU.

Think Tank StreetWalker v2.0 - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Рюкзаки для фото-відео техніки або інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Рюкзак за прийнятною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Рюкзак, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Think Tank і Ви побачите список з Рюкзаки для фото-відео техніки Think Tank. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад Peak Design. Якщо з'явилися при купівлі Think Tank StreetWalker v2.0 Запитайте нашого менеджера. Фототехніку отримаєте Запоріжжі в потрібні терміни.

Артикул виробника 874530004759
Призначення Фотоапарати
Колір Black
Країна виробництва В'єтнам
Країна реєстрації бренду США