Rime Lite Соты для рефлектора 30° 210 мм

Код товару: С000007848
Фото: Rime Lite Соты для рефлектора 30° 210 мм

У наявності

Ціна: 1 512 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Соти Rime Lite виготовлені з алюмінієвого сплаву, мають стільникову структуру, закріплену в круглій оправі для установки на рефлектор. За допомогою цієї насадки можна отримати пучки паралельних променів світла з обмеженням світлового потоку під певним кутом.
 
Соти Rime Lite застосовуються для створення світлової плями з рівномірним засвіченням центральної частини і плавними, розмитими краями. Часто використовуються в портретній зйомці для більш м'якого і об'ємного освітлення.
 
Соти не дають відображення у бік об'єктива і дозволяють обходитися без шторок та затінювачів. Застосовуються також для створення контрового світла в умовах фотостудії та для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, стільники дають пучок паралельних променів.
 
Завдяки вузькому світловому потоку, можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.
 

Rime Lite Соты для рефлектора 30° 210 мм - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Насадка З вигодами для себе? Щоб легше було підібрати Насадка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться все Насадки на студійне світло Rime Lite. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Bowens. Якщо виникли під час вибору Rime Lite Соты для рефлектора 30° 210 мм Запитайте наших професіоналів. Посилання прийде в Дніпропетровське в необхідні терміни.

Назва товару Соти для рефлектора Rime Lite 30° 210 мм
Виробник Rime Lite
Тип Соти