Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм

Код товару: С000007841
Фото: Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм

У наявності

Ціна: 2 189 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальна насадка на рефлектор Barn Door Rime Lite, часто звана «шторки», призначена для більш точного управління світловим потоком і воплощення різних творчих задумів фотографа.
 
 Цей аксесуар необхідний кожному, хто користується рефлекторами прямого світла. 
 
Шторки можуть бути встановлені на рефлекторах будь-якого виробника з відповідним діаметром.
 
 Шторки Rime Lite Barn Door випускаються в двох розмірах для рефлекторів з діаметром 165 мм і 210 мм, і мають кріплення для кольорових світлофільтрів. 
 
Користуються рефлекторами Rime Lite Standard і Medium.
 

Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу виберіть Насадка за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Насадка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Godox. З'явилися під час підбору Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення можна забрати в Луцьку в швидкі терміни.

Назва Насадка для рефлектора
Бренд Rime Lite
Тип Шторкі
Модель BD 4200
Діаметр (мм) 210 мм
Сумiснiсть рефлектор Середній
Гарантія (мес) 12