Rime Lite Соты для рефлектора 60° 165 мм

Код товару: С000007850
Фото: Rime Lite Соты для рефлектора 60° 165 мм

У наявності

Ціна: 796 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Стільники Rime Lite виготовлені з алюмінієвого сплаву, мають стільникову структуру, закріплену в круглій оправі для установки на рефлектор. За допомогою цієї насадки можна отримати пучки паралельних променів світла з обмеженням світлового потоку під певним кутом.
 
Стільники Rime Lite застосовуються для створення світлової плями з рівномірним засвіченням центральної частини і плавними, розмитими краями. Часто використовуються в портретній зйомці для більш м'якого і об'ємного освітлення.
 
Стільники не дають відображення у бік об'єктива і дозволяють обходитися без шторок та затінювачів. Застосовуються також для створення контрового світла в умовах фотостудії та для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, стільники дають пучок паралельних променів.
 
Завдяки вузькому світловому потоку, можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.

Rime Lite Соты для рефлектора 60° 165 мм - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Насадки на студійне світло та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Насадка за вигідною ціною? Щоб правильно вибрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при виборі Rime Lite Соты для рефлектора 60° 165 мм Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилання прийде в Рівному якомога швидше.

Назва товару Стіл для рефлектора Rime Lite 60° 165 мм
Виробник Rime Lite
Тип стільники