Sony FE 85mm F1.8 SEL85F18.SYX

Код товару: С000008819
Фото: Sony FE 85mm F1.8 SEL85F18.SYX

У наявності

Ціна: 19 462 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Об'єктив Sony FE 85 mm f/1.8 відрізняється тим, що дозволяє робити знімки високої якості за мінімальних зусиль. Ідеальна відповідність аксесуара передовим камерам α7 дозволить повністю реалізувати творчий потенціал фотографа.
 
Портативність
 
Об'єктив відрізняється невеликими габаритами та легкістю. Аксесуар вагою 371 грам практично не вплине на загальну вагу обладнання, дозволяючи проводити одну фотосесію в кількох місцях. Портативність фотообладнання зберігає енергію для створення унікальних фотографій. 
Корпус об'єктива створений із захистом від пилу та вологи, що дозволяє повністю зосередитися на роботі в будь-яких умовах.
 
Важливі властивості об'єктива:

 

- Лінза з низькою дисперсією компенсує хроматичні аберації;
- діафрагма циркулярного типу з 9 пелюстками робить сферичні аберації керованими;
- Точне регулювання сферичних аберацій;
- Ідеальний фокус дозволить створити виразні знімки.

Ці опції створюють неперевершену різкість відзнятого матеріалу і дарують ефект м'якого розмиття фону.

Точність налаштувань
 
Технологія об'єктива дозволяє включати фокусування безпосередньо за допомогою лінійного приводу. Дія виконується практично нечутно. Діаметр кільця механізму фокусування сприяє коректному результату. Налаштування клавіші фокусування піддаються регулюванню відповідно до уподобань фотографа.
 
Жива портретна фотозйомка
 
Для професійної портретної зйомки не обійтися без дискретного телеоб'єктива із середнім фокусом, який робить зображення чітким, водночас створюючи плавний ефект боке. SEL85F18 з великим діаметром діафрагми бездоганно впорається зі створенням художніх портретів, незалежно від того, де відбувається зйомка.
 
SEL85F18 ідеальний для камер Sony APS-C. Нова оптика має характеристики, що пред'являють вимогливі камери цього типу. Це обладнання дає змогу втілювати сміливі ідеї в унікальні знімки.

Sony FE 85mm F1.8 SEL85F18.SYX - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за вигідною ціною? Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і перед вами будуть Об'єктиви Sony. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Nikon. Виникли при замовленні Sony FE 85mm F1.8 SEL85F18.SYX Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Мелітополі без затримок.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ
Байонет Sony E
ФОРМАТ
Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ
85 мм
ЕКВІВАЛЕНТНА ФОКУСНА ВІДСТАНЬ ДЛЯ 35 ММ (APS-C)
127,5
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ
8-9
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ)
29°
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C)
19°
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/1,8
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
F/22
Пелюстки ДІАФРАГМИ
9
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ
0,8 м
РОЗМІРИ (Ш X В X Р)
78 x 82 мм
ВАГА
371 г