Sony FE 50mm f/1.4 GM SEL50F14GM

Код товару: С000011400
Фото: Sony FE 50mm f/1.4 GM SEL50F14GM

У наявності

Ціна: 51 660 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Захоплива якість G Master по всій площині зображення
Два високоточні надзвичайно асферичні (XA) елементи об’єктива ефективно корегують спотворення й більшість типів аберації. До нової оптичної конструкції входить елемент зі скла наднизького розсіювання (ED), що усуває хроматичну аберацію. А оригінальне покриття Nano AR Coating II значно зменшує внутрішнє відбиття, яке може спричинити засвічення та побічні зображення.

Чудовий ефект боке завдяки передовій оптиці та діафрагмі F/1,4
Передова оптика та максимальна діафрагма F/1,4 створюють дивовижний ефект боке. Глибокий м’який ефект боке на передньому й задньому планах при діафрагмі F/1,4 ідеально виділяє об’єкти серед оточення. Серед сучасних функцій, що забезпечують чудову якість ефекту боке, – надзвичайно асферичні (XA) елементи, які ефективно усувають "цибуляні кільця", а також ретельна оптимізація сферичної аберації на етапах розробки й виробництва.

Легкий компактний об’єктив із неймовірними характеристиками
Об’єктив із великою діафрагмою та високою роздільною здатністю поєднує інноваційну конструкцію з точним розташуванням надзвичайно асферичних (XA) елементів, ефективні лінійні приводи XD та нову компактну круглу діафрагму. Його діаметр ззовні – 80,6 мм, довжина – 96,0 мм, а вага – 516 г. Завдяки мобільності та якості за слабкого освітлення він ідеально підходить як для портретів, так і для випадкових кадрів.

Швидке, точне й безшумне АФ і відстеження для фото й фільмів
Роботу фокусної групи об’єктива забезпечують ефективні високодинамічні (XD) лінійні приводи та передовий алгоритм керування для плавного й чутливого фокусування. Покращене безшумне автофокусування завдяки мінімізації шуму й вібрації може бути великою перевагою під час зйомки фільмів. Плавна зйомка та відстеження об’єктів можливі навіть за частоти кадрів від 120 кадр./с.

Інтуїтивне керування допомагає донести оригінальний задум
Режим ручного фокусування з лінійним відгуком конкурує з механічними об’єктивами й забезпечує достатнє фокусування для фільмів. За допомогою перемикача блокування діафрагми можна зафіксувати кільце діафрагми в положенні "A", щоб запобігти небажаним змінам, або налаштовувати його вручну від F/1,4 до F/16. Дві налаштовувані кнопки утримування фокуса та перемикач режимів фокусування збільшують універсальність.

Виняткова надійність для будь-яких умов і застосувань
Фторовмісне покриття переднього елемента об’єктива запобігає появі відбитків пальців, відштовхує пил, воду, жир та інші речовини, а також дає змогу легко очищати поверхню від забруднень. Об’єктив захищено від пилу й вологи, тож його можна впевнено використовувати в складних умовах зйомки поза приміщенням.
 
 

Sony FE 50mm f/1.4 GM SEL50F14GM - в каталозі АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Об'єктив вигідно? Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sony і перед вами будуть Об'єктиви Sony. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Sony. З'явилися при виборі Sony FE 50mm f/1.4 GM SEL50F14GM Питання можна уточнити у наших фахівців. Посилку отримаєте Мелітополі у мінімальні терміни.

Фокусна відстань 50 мм
Максимальна діафрагма f/1,4
Мінімальна діафрагма f/22
Байонет Sony E
Формат об'єктива охоплення Повнокадровий
Мінімальна відстань фокусування 16,1"/41 см
Максимальне збільшення  0,16x
Оптичний дизайн 14 елементів в 11 групах
Пелюстки діафрагми 11, закруглені
Тип фокусу Автофокус
Розмір фільтра 67 мм
Розміри (ø x L) 3,2 x 3,8" / 80,6 x 96 мм
Вага 516 г