D-Lex LXFT-8500

Код товару: С000010099
Фото: D-Lex LXFT-8500

У наявності

Ціна: 2 604 1 900 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Монопод з головою LXFT-8500 призначений для фото/відео зйомки, виконаний з алюмінію, легкий та міцний у використанні, з поворотно-похилою опорою. Монопод розрахований до роботи з устаткуванням вагою до 5кг. Головка знімна, має в основі отвір зі стандартним різьбленням 3/8 дюйма і може використовуватися з будь-яким іншим штативом. Також головка має систему контрбалансу з декількома режимами для роботи з тяжкою технікою. Вона дозволяє адаптувати головку під вагу техніки, забезпечивши камері плавний рух без ривків. Швидкознімний майданчик допомагає працювати з будь-якими камерами, забезпечуючи їм безпечну фіксацію за рахунок блокування від'єднання.
 
Головна перевага монопода - легкість і мобільність: зазвичай фотограф зі штативом фактично прив'язаний до однієї точки (згортання-установка штатива займає час), тоді як з моноподом професіонал може рухатися, шукаючи відповідні ракурси. Монопод дозволяє зменшити навантаження на руки, оскільки фотографу під час зйомки вже не доводиться тримати камеру та об'єктив на вазі. Також монопод успішно використовують для зйомки зверху, піднімаючи його з камерою над головою, що необхідно в журналістиці, спортивних зйомках, екстремальних умовах, подорожах. При цьому монопод легко і зручно використовувати в місцях масового скупчення людей, коли не вистачає простору для штатива, або там, де штативи заборонені, величезний плюс у тому, що монопод миттєво складається.
 
Спеціалізована голова LXFT-8500 оснащена подовженою ручкою та забезпечує максимально плавну та максимально стабільну зйомку, всі рухи повороти та нахили дуже плавні. Наявність рідинного рівня допоможе правильно виставити обрій. Верхня секція монопода оснащена неопреновою накладкою з пінистого матеріалу, що дозволяє комфортно працювати в холодну пору року. Монопод складається з 4-х секцій, кожна з яких фіксується надійною кліпсою і може висуватися різну довжину. Нижня опора - міні-штатив, що дає чітку опору, що значно спрощує роботу з моноподом. Нижня опора знімається та дозволяє трансформувати монопод у міні-штатив за допомогою різьбового з'єднання 3/8 дюйма.
 

D-Lex LXFT-8500 - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Штативи або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Штатив за прийнятною ціною? Щоб правильно вибрати Штатив, за допомогою фільтрів. Введіть: D-Lex і перед вами з'явиться все Штативи D-Lex. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Arsenal. З'явилися при покупці D-Lex LXFT-8500 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення отримаєте Черкасах максимально швидко.

          
Призначення
Для відеокамери, Для фотоапарата
Встановлення
Підлоговий, Настільний
Максимальна висота
145 см
Довжина у складеному вигляді
57 см
Максимальне навантаження
5 кг
Головка
3D
Кількість секцій
4 секції
Матеріал корпусу
Алюміній
Колір
Чорний
Додатково
мін. висота штатива: 29 см