SmallRig Tilt Monitor Mount (1842B)

Код товару: С000010505
Фото: SmallRig Tilt Monitor Mount (1842B)

У наявності

Ціна: 1 638 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Шарнирное крепление (держатель) SmallRig Tilt Monitor Mount 1842B предназначено для монтажа небольших видеомониторов на клетку для фотоаппаратов или любой другой кейдж, где есть 2 резьбовых отверстия 1/4"-20. Оно рассчитано для мониторов с диагональю экрана 5" или 7" и весом до 1,5 кг. Видеомонитор закрепляется на верхней монтажной площадке SmallRig Tilt Monitor Mount с помощью винта 1/4"-20. Для затяжки винта используется маховичок, расположенный под площадкой.

Сам шарнирный держатель монтируется на клетку двумя винтами М4 с шестигранной головкой. Крепление для видеомонитора SmallRig Tilt Monitor Mount 1842B дает возможность наклонять накамерный монитор в горизонтальной плоскости в диапазоне 180° (90 градусов вперед и 90 градусов назад).

Комплектация:
1 х шарнирное крепление SmallRig Tilt Monitor Mount;
2 х шестигранника.

SmallRig Tilt Monitor Mount (1842B) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Клітини та аксесуари або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Клітина та аксесуари за гарною ціною? Щоб швидко підібрати Клітина та аксесуари, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: SmallRig і перед вами відкриються всі необхідні для вас Клітини та аксесуари SmallRig. Як бачите, вибір максимально спрощений. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад SmallRig. Якщо з'явилися при виборі SmallRig Tilt Monitor Mount (1842B) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлену продукцію можна отримати в Дніпродзержинське в необхідні терміни.

Технические характеристики:
- Полезная нагрузка: 1,5 кг;
- Диапазон вращения: наклон (вперед-назад): 180°;
- Монтаж на клетки: с помощью 2 х винтов 1/4”-20;
- Материал: алюминий;
- Размер: 48 x 25 x 36 мм;
- Вес: 67 г.