SmallRig ARRI Locating Top Handle (Lite) (3765)

Код товару: С000011943
Фото: SmallRig ARRI Locating Top Handle (Lite) (3765)

У наявності

Ціна: 1 508 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
 
SmallRig ARRI (Lite) 3765 - верхня ручка для кліток та інших невеликих ручних рігів. Її головне завдання – полегшення знімання під малими кутами та зменшення навантаження на руки.
Ручка SmallRig ARRI 3765 - ергономічна, оснащена протиковзною та силіконовою накладкою що не замерзає і важить всього 124 г.
На цій верхній ручці до кліток для фотокамер є 3 передні холодні черевики та 2 задні холодні черевики, які дозволяють одночасно встановлювати мікрофон, світлодіодне світло, невеликий відеомонітор та інші аксесуари.
На монтажні отвори ARRI 3/8"-16 можна встановити кріплення для відеомонітора SmallRig 2903 або 2348.
Різьбові отвори 1/4"-20 служать для монтажу шарнірного кронштейна SmallRig Magic Arm 2070, на які можна також додати відеомонітор і навіть бездротовий пульт дистанційного керування SmallRig 2924.
Шестигранний ключ, що входить до комплекту верхньої ручки для кліток SmallRig ARRI Locating Top Handle (Lite) 3765, допомагає затягнути гвинт, полегшуючи складання та розбирання.
 
 

SmallRig ARRI Locating Top Handle (Lite) (3765) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Клітини та аксесуари або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З асортименту виберіть Клітина та аксесуари за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Клітина та аксесуари, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: SmallRig і Ви побачите список з Клітини та аксесуари SmallRig. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад SmallRig. Виникли при підборі SmallRig ARRI Locating Top Handle (Lite) (3765) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Дніпропетровське в потрібні терміни.

Має кріплення - Arri 3/8", Черевик
Тип кріплення - верхня руків'я