SmallRig 15mm LWS Universal Lens Support (BSL2681)

Код товару: С000011942
Фото: SmallRig 15mm LWS Universal Lens Support (BSL2681)

У наявності

Ціна: 958 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Універсальний тримач для об'єктива SmallRig 15mm LWS Lens Support BSL2681 призначений для зменшення навантаження на кріплення об'єктива камери, коли вона встановлена ​​на 15-міліметрових напрямних LWS. Центральна стійка сполучена з Y-подібною опорою, на кожній стороні якої є прорізи для ремінця (для додаткової безпеки).
Висота монтажу тримача SmallRig Lens Support BSL2681 регулюється по вертикалі на 53,5 мм та фіксується за допомогою фронтального прапорцевого фіксатора. Цього діапазону досить для підтримки більшості моделей оптики для фотоапаратів і відеокамер.
Тримач для об'єктивів SmallRig 15mm LWS Universal Lens Support розрахований для роботи з оптикою діаметром до 150 мм.
 
 

SmallRig 15mm LWS Universal Lens Support (BSL2681) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Клітини та аксесуари А також інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. З асортименту виберіть Клітина та аксесуари З вигодами? Щоб не витрачати час на підбір Клітина та аксесуари, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: SmallRig і Ви побачите всі необхідні Клітини та аксесуари SmallRig. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад SmallRig. Якщо з'явилися при виборі SmallRig 15mm LWS Universal Lens Support (BSL2681) Питання можна задати нашим фахівцям. Товари отримаєте Броварах в швидкі терміни.

Технічні характеристики
- Сумісність: більшість об'єктивів з діаметром до 150 мм;
- Монтажне кріплення: спеціальне затискне кріплення під направляючі LWS 15 мм;
- Регулювання по висоті: 53,5 мм;
- Матеріал: алюміній;
- Розмір: 104 x 108 x 33,5 мм;
- Вага: 121 г.