Slik Sliding Arm II

Код товару: С000010785
Фото: Slik Sliding Arm II

У наявності

Ціна: 2 985 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

 

SLIK Sliding Arm II – це горизонтальна штанга, яку можна встановити на штатив. Прикріпивши головку до штанги, ви зможете знімати зверху донизу, роблячи знімки з видом зверху. Затискач надійно утримує регульований важіль в будь-якому кутовому положенні. Це досить популярний аксесуар для відео зйомки приготування їжі та фуд фотографії. Штангу можна рухати вперед та назад, вгору та вниз.
 
 
У стандартному положенні зі звичайним штативом камера встановлюється на центральній штанзі штатива вертикально, тому відстань між камерою та об'єктом є великою. Однак, коли ви прикріплюєте Sliding Arm II, можна перемістити камеру ближче до об'єкта. Встановивши камеру на Sliding Arm II, фотограф може розмістити камеру в положення навіть нижче, ніж за звичайного максимального нижнього положення центральної стійки штатива. Штанга оснащена гаком на протилежному кінці. Якщо ви повісите сумку або балансувальну вагу, за допомогою карабіна в якості противаги це допоможе запобігти падінню штатива, оскільки центр ваги камери зміщується від центру штатива. Встановіть камеру в положення "Вигляд згори". Можливість зробити знімок зверху розташувавши камеру прямо над об'єктом.
 

Slik Sliding Arm II - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Штативи та інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штатив за собівартістю. Щоб правильно підібрати Штатив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Slik і Ви побачите, які доступні для замовлення Штативи Slik. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Benro. Якщо з'явилися при підборі Slik Sliding Arm II Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Бердянське своєчасно.