Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA)

Код товару: С000010847
Фото: Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA)

У наявності

Ціна: 9 508 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Один байонет. Безмежне натхнення

Світ об'єктивів NIKKOR. Нескінченні можливості. Використовуйте об'єктиви з байонетом F із фотокамерою Nikon Z.

 

Без компромісів

Встановлювати об'єктиви з байонетом F на фотокамери Nikon Z стало зручніше завдяки перехіднику байонету FTZ II другого покоління. У нього покращена ергономіка, тому при вертикальній зйомці у вас буде достатньо місця для пальців, навіть у рукавичках. Який би об'єктив із байонетом F ви не використовували, якість зображення залишається незмінною, а при використанні об'єктивів NIKKOR, не оснащених системою придушення вібрацій (VR), ви зможете досягти абсолютно нового рівня різкості.

 

 

Новий рівень різкості

Тепер для сотень об'єктивів з байонетом F доступна зйомка в режимі автоматичної експозиції. Об'єктиви з байонетом F, оснащені двигуном автофокусування, зберігають всі можливості автофокусування.

 

 

Неперевершена стабілізація

Якщо ви використовуєте об'єктив з байонетом F з функцією VR, відстеження відхилень горизонтальної та вертикальної осей камери доповнюється вбудованою в камеру функцією відстеження відхилень третьої осі. Якщо використовується об'єктив з байонетом F без функції VR, відхилення всіх трьох осей коригуються самою фотокамерою.

Стиль NIKKOR

Бездоганний – це не лише про роботу. Перехідник байонету FTZ II пофарбований під колір шкіри та гармонійно поєднується з об'єктивом. І з фотокамерою Nikon серії Z.

 

 

Сміливіше вперед

Продумана конструкція захищена від пилу та крапель вологи. Місця з'єднання об'єктива та камери, а також кнопки та важелі забезпечені гумовими ущільнювачами. Завдяки легкому та міцному корпусу з магнієвого сплаву ви можете вирушити зі своєю фотокамерою будь-куди.

 

 

 

Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA) - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно підібрати Адаптери фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Адаптер за бюджетною ціною? Щоб максимально просто підібрати Адаптер, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Адаптери Nikon. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при купівлі Nikon FTZ II Mount Adapter (JMA905DA) Запитайте нашого менеджера. Замовлення можна забрати в Миколаєві максимально швидко.

Тип об'єктиву Перехідник (адаптер)
Модель FTZ Mount Adapter II
Матеріал Метал
вага, кг 125 г
Кріплення об'єктиву (байонет) Nikon F