Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X)

Код товару: С000011777
Фото: Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X)

У наявності

Ціна: 7 400 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перехідник (адаптер) Viltrox EF-FX2 Speed Booster 0.71x
Дозволяє встановити об'єктиви Canon з байонетом EF на камери Fujifim з байонетом X-mount. Пристрій повністю синхронізує роботу камери та об'єктива, зберігаючи повну працездатність автофокусу, оптичної стабілізації, контролю діафрагми та інших функцій.
 
Для компенсації кроп-фактора в конструкцію додано систему лінз (4 елементи/4 групи) для APS-C сенсора. Фокусна відстань збільшується в 0,71 раза, а діафрагма на 1 ступінь, і тепер ви можете знімати на кроп-матрицю як на повнокадрову. Корпус виконаний із міцного, але легкого авіаційного алюмінію, а контакти мають золоте покриття для більш точної передачі сигналу. Також є порт micro USB, за допомогою якого ви можете оновлювати прошивку адаптера
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Байонет об'єктива: Canon EF
Байонет камери: Fujifim X-mount
Матеріал: алюміній
Вага без упакування: 145 г
Вага з пакованням: 280 г
Габарити: 68×68×28 мм
 
 
 
 

Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Адаптери або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Адаптер за ринковими розцінками? Щоб легше було підібрати Адаптер, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Viltrox і Ви побачите список з Адаптери Viltrox. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sigma. З'явилися при виборі Viltrox EF-FX2 0.71 x (EF-Fujifilm X) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Луцьку в потрібні терміни.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Байонет об'єктива: Canon EF
Байонет камери: Fujifim X-mount
Матеріал: алюміній
Вага без упакування: 145 г
Вага з пакованням: 280 г
Габарити: 68×68×28 мм