Viltrox EF-M2 II (EF-MFT)

Код товару: С000011747
Фото: Viltrox EF-M2 II (EF-MFT)

У наявності

Ціна: 6 000 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер EF-M2 II від Viltrox ідеально підходить для повноцінного використання об'єктивів Canon з кріпленням EF на беззеркальной камері з кріпленням Micro 4/3. Цей інтелектуальний адаптер оснащений позолоченими електронними контактами для підтримки функцій автофокусу, автоекспозиції і стабілізації зображення, а також для передачі даних Exif і настройки діафрагми з корпусу камери.
 
На додаток до електронного дизайну цей адаптер також характеризується наявністю фокусної редуктора зі збільшенням 0,71x, який допомагає компенсувати більшу частину кроп-фактора камер Micro 4/3, а також концентрує світло для збільшення ефективної апертури на один стоп. Таким чином, при установці повнокадровому об'єктива на камеру Micro 4/3, збільшення фокусної відстані буде не 2x, а 1.5x. Крім того, адаптер також має міцну металеву конструкцію і вбудовану різьблення 1/4"-20 для підтримки більш важких лінз і кріплення на штативні системи. Єдиний мінус EF-M2 II — з ним не можна використовувати об'єктиви з байонетом EF-S. Вони фізично не встановлюються з огляду на більш довгого робочого відрізка.
 
Особливості:
- Збільшення діафрагми об'єктива на 1 стоп
- Лінза для компенсації Кроп-фактор
- Підтримує функції AF, AE і IS
- Оптичний констрцктів - 5 елементів в 4 групах
- Матеріал конструкції - метал
- Розміри - 67.0 x 25.0 мм
- Вага - 85 грам
 
 
 

Viltrox EF-M2 II (EF-MFT) - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Адаптери або інші аксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Адаптер вигідно? Щоб швидко підібрати Адаптер, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Viltrox і Ви побачите всі необхідні Адаптери Viltrox. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів сумнівів бути не може Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sigma. Якщо виникли під час вибору Viltrox EF-M2 II (EF-MFT) Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Сумах в швидкі терміни.

Особливості:
- Збільшення діафрагми об'єктива на 1 стоп
- Лінза для компенсації Кроп-фактор
- Підтримує функції AF, AE і IS
- Оптичний констрцктів - 5 елементів в 4 групах
- Матеріал конструкції - метал
- Розміри - 67.0 x 25.0 мм
- Вага - 85 грам