Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm

Код товару: С000010861
Фото: Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm

Очікується

Ціна: 3 383 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Парасольковий каркас софтбоксів сімейства Godox Umbrella Softbox, із вбудованим кріпленням Bowens, забезпечує високу швидкість та зручність складання/розкладання, завдяки чому вони ідеально підходять для виїзних зйомок зі студійними спалахами. Тон шкіри портретованої людини у світлі цих софтбоксів виглядає природнішим, а дефекти шкіри стають менш помітними.
Софтбокси мають сріблясту внутрішню поверхню, оснащені двома тканинними дифузорами - внутрішнім і зовнішнім. У комплект входить стільникові грати, які дозволяють скоротити кут розсіювання світла і зробити світловий потік більш спрямованим і контрольованим. У стандартне постачання також входить кріплення для байонета Bowens і щільний чохол для зберігання складеного софіту.

Комплект поставки

  • Софтбокс.
  • Парасольковий каркас із вбудованим кріпленням Bowens.
  • Тканинні дифузори - внутрішній та зовнішній.
  • Стільникові грати.
  • Міцний чохол для зберігання та транспортування.

 

Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Софтбокси або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Софтбокс за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і Ви побачите список з Софтбокси Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Товари, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Puluz. З'явилися при покупці Godox SB-GUE120 зонтичний з стільниками 120cm Запитайте наших професіоналів. Фототехніку отримаєте Білій Церкві в потрібні терміни.

Країна-виробник товару.
Об'ємна вага упаковки – 12.9 кг.
Габарити упаковки - 90×25×23 см
Виробник - Godox
Тип - Софтбокс
Форма софтбоксу - Октагональний