Godox SB-UBW6090 софтбокс парасольковий 60х90cm

Код товару: С000011630
Фото: Godox SB-UBW6090 софтбокс парасольковий 60х90cm

У наявності

Ціна: 830 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс GODOX SB-UBW6090 парасоля 60x90см прямокутний
Софтбокс SB-UBW серії GODOX не тільки заощаджує дорогоцінний час, а й спрощує роботу на знімальному майданчику. Це можливо завдяки рамі, в якій використовується принцип парасольки. Покривна тканина розтягується і утримується в напрузі структурою, стрижні якої виготовлені з еластичної сталі. Кріпиться до штатива з лампою дуже зручно, як парасолька.
 
При необхідності софтбокс можна швидко скласти і покласти в футляр.
 
Обшивка виконана з нейлонової тканини рип-стоп, софтбокси дуже стійкі до механічних пошкоджень і при цьому дуже легкі. Інтер'єр оздоблений срібним екраном, який рівномірно розподіляє світло на розсіювач. У передній частині є хомут для кріплення сот. У нижній частині софтбокса є застібка-блискавка, що закриває отвір, через яке виступає тринога.
 
Комплектація:
Софтбокс GODOX SB-UBW6090 з необхідним приладдям
Зовнішній дифузор
Оригінальна упаковка
 
 
 
 
 
 

Godox SB-UBW6090 софтбокс парасольковий 60х90cm - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Софтбокси фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний маркет abcphoto. З асортименту виберіть Софтбокс зі знижками? Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Софтбокси Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Puluz. Якщо з'явилися при купівлі Godox SB-UBW6090 софтбокс парасольковий 60х90cm Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилання прийде в Україні в необхідні терміни.