Sony FE 135mm f/1.8 GM SEL135F18GM

Код товару: С000011156
Фото: Sony FE 135mm f/1.8 GM  SEL135F18GM

У наявності

Ціна: 69 252 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Об'єктив Sony FE 135 mm f/1.8 GM
Sony FE 135 mm f/1.8 GM – високий роздільна здатність зйомки, м'який ефект боке і відмінний автофокус, які укладені в металевий корпус із захистом від впливу зовнішніх факторів . Широкий спектр налаштувань в даному об'єктиві буде корисний для професійної зйомки, а інтелектуальна складова дозволить навіть любителям робити якісні фото.
 
  
  
 
Чіткість дозволу
- Використання Наднизькодисперсійні скла (SEL) дає перевагу длінофокусному об'єктиву при автофокусування. Автофокус забезпечує високу роздільну здатність навіть по кромці лінзи як на передньому, так і на задньому плані.
- Лінійні приводи технології Extreme Dynamic забезпечує фокус на людях при динамічній зйомці. Ця технологія дозволяє комфортно фотографувати на концертах, спортивних змаганнях або активному відпочинку. Автофокус працює в малошумному режимі і без відчутної вібрації.
- Нанопокриття компанії Sony якісно долає відображення всередині лінзи і уникає спотворення картинки.
- Кільце фокуса з функцією лінійного відгуку відповідає за контроль при фото-і відеозйомки. Фокусування точно відгукується на повороти кільця, а камера миттєво реагує на команди користувача.
- Користувач має можливість опціонально ввімкнути або вимкнути клацання при регулюванні кільця. Опція дозволяє зробити вибір між аналоговим керуванням або сучасним безшумним самостійно.
- Зручні клавіші фокуса, які розташовані по сторонам телеоб'єктива, дозволяють проводити зйомку під будь-яким кутом.
 
Різні типи зйомки
Даний об'єктив є мультизадачність завдяки комбінуванню двох параметрів діапазону (вузькою та широкою зони фокусування).
Мінімальна відстань для зйомки з використанням фокуса – всього 70 см. Плаваючий фокус забезпечує якість зображення при зйомці крупним планом або невеликих предметів з м'яким ефектом боке на відстані від 2 м до 70 см. Це дозволяє швидко фокусуватися на потрібних об'єктах завдяки зменшення діапазону і прискорює роботу апарату.
 
Корпус
Корпус виготовлений з міцного магнієвого сплаву. Легкий, міцний, інтелектуальний – то що потрібно для роботи професійного фотографа. Внутрішні складові об'єктива надійно захищені від впливу навколишнього середовища, а фронтальна лінза захищена фтористим покриттям. Це покриття захищає лінзу від пилу, води і відбитків, спрощуючи догляд за склом.
 
 
 
 

Sony FE 135mm f/1.8 GM SEL135F18GM - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив з хорошими знижками. Щоб легше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу випускають відомі виробники, наприклад Tamron. З'явилися під час замовлення Sony FE 135mm f/1.8 GM SEL135F18GM Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Сумах максимально швидко.

Модель FE 135 mm f/1.8 GM
Функції та можливості Захист від вологи та пилу,Оптична стабілізація
Діаметр фільтра, мм 82
Розмір матриці Full frame
Фокусна відстань 135
Кути огляду 12゚ (APS-C), 18° (35 мм)
Габарити 89,5x127 мм
Матеріал Метал, Пластик
Матеріал корпусу  Метал, Пластик
Конструкція 13 елементів у 10 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,7
Мінімальна діафрагма f/22
Кількість пелюсток діафрагми 11
Вага, кг 0,95
Кріплення об'єктива (байонет) Sony E
Максимальна діафрагма f/1.8
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Бленда, Документація, Задня кришка об'єктива, Об'єктив, Передня кришка об'єктива, Футляр
Країна-виробник Таїланд
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см 22x14x13
Вага в упаковці, кг 1.5