Sony FE 50mm f/1.2 GM SEL50F12GM

Код товару: С000011160
Фото: Sony FE 50mm f/1.2 GM SEL50F12GM

У наявності

Ціна: 73 634 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Висока швидкість і роздільна здатність з об'єктивом f/1.2
Дискретний об'єктив 50 мм f/1.2 G Master – просто мрія. Максимальний діапазон діафрагми f/1.2 не тільки дозволяє проводити зйомку майже при будь-якому освітленні, а й забезпечує високу роздільну здатність, приголомшливий ефект боке і блискавичну АФ. Також він неймовірно компактний і легкий, що дозволяє втілити всі творчі ідеї.
 
 
Висока роздільна здатність G Master
Компактний і легкий FE 50 мм f/1.2 GM – ідеальний вибір для справжніх професіоналів. Асферичні елементи типу XA і інші передові технології дарують надвисокий роздільна здатність і контрастність від центру кадру по самі вінця. Покриття Nano AR Coating II від Sony знижує відблиски і двоїння зображення, а плаваючий фокус зберігає оптимальну різкість на будь-якій фокусній відстані.
 
 
Вишуканий і плавний ефект боке з об'єктивом G Master
Елементи типу XA і ретельний контроль сферичної аберації в G Master при проектуванні і виробництві забезпечують чудовий ефект боке при зйомці портретів і інших об'єктів навіть з невеликою глибиною різкості і максимальною діафрагмою f/1.2. Механізм циркулярної діафрагми з 11 пелюстками також сприяє прекрасному ефекту боке.
 
 
Швидка, точна, тиха автофокусування і відстеження
Об'єктив 50 мм f/1.2 забезпечує швидку і точне автофокусування навіть при невеликій глибині різкості, а 4 лінійних приводу XD демонструють ще більшу ефективність в управлінні АФ. У об'єктивах з байонетом E використовується оригінальна технологія від Sony для максимальної продуктивності при фото- і відеозйомці.
Професійна мобільність
FE 50 мм f/1.2 GM прекрасно доповнює компактні камери з байонетом E. Цей об'єктив дуже зручно використовувати завдяки невеликим параметрам: 87 мм (3-1/2 дюйма) в діаметрі, 108 мм (4-3/8 дюйма) в довжину і всього 778 г (27,5 унції). А його 3 асферичні елементи типу XA і 4 лінійних приводу XD забезпечує надзвичайні творчі можливості.
 
 
Надійність і керованість професійного рівня
2 кнопки утримання фокусування, перемикач режимів фокусування, кільце фокусування і кільце діафрагми з перемикачем клацань забезпечують плавну роботу. Для кнопок утримання фокусування можна призначити інші функції в меню камери. РФ з лінійним відгуком забезпечує точну роботу кільця фокусування. Об'єктив захищений від пилу і вологи, а фтористі покриття фронтального елемента підвищує надійність.
 
 
Конструкція об'єктива
Об'єктиви серії G Master виводять якість і художню виразність зображення на новий рівень, поєднуючи неймовірно високий роздільна здатність з м'яким ефектом боке.
 
 
 

Sony FE 50mm f/1.2 GM SEL50F12GM - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви та інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. З'явилися при покупці Sony FE 50mm f/1.2 GM SEL50F12GM Питання можна поставити нашому фахівцю. Надсилання проводиться в Львові у мінімальні терміни.

Модель FE 50 mm f/1.2 GM
Функції та можливості Захист від вологи та пилу,Оптична стабілізація
Діаметр фільтра, мм 72
Розмір матриці Full frame
Фокусна відстань 50
Кути огляду 32°, 47°
Габарити 87х108 мм
Матеріал Метал, Пластик
Конструкція 14 елементів у 10 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,4
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість пелюсток діафрагми 11
Вага, кг 0,778
Кріплення об'єктива (байонет) Sony E
Максимальна діафрагма f/1.2
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Задня кришка об'єктива, Кришка об'єктива, Футляр
Привід автофокусування Мотор
Країна-виробник Китай
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см 14x13x21
Вага в упаковці, кг 1,298
Артикул SEL50F12GM.SYX
Штрихкод 4548736132009