Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D

Код товару: С000010731
Фото: Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D

У наявності

Ціна: 1 481 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Шторки тканинні Godox SS-85 призначені для обмеження та перерозподілу світлового потоку, що формується сферичним софтбоксом CS85D.

Знімні 4-секційні шторки можна прикріпити з будь-якої сторони софтбоксу, обертаючи шторками софтбокс можна позбутися небажаного засвічення або сконцентрувати світло у певному напрямку.

 

 

Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Софтбокси А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Софтбокс за вигідною ціною? Щоб точно підібрати Софтбокс, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Софтбокси Godox. Як бачите, все досить просто. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Arsenal. Виникли при замовленні Godox SS85 шторка тканевая для сферического софтбокса CS85D Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Миколаєві в необхідні терміни.