Godox 80х120cm софтбокс парасольковий с сотами (SB-USW80120)

Код товару: С000011684
Фото: Godox 80х120cm софтбокс парасольковий с сотами (SB-USW80120)

Нема в наявності

Ціна: 1 800 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Софтбокс Godox SB-USW80120 (80 х 120 см) призначений для формування м'якого розсіяного освітлення без різких тіней і відблисків. Софтбокс складається з відбивача, зовнішнього та внутрішнього розсіювача, що несе каркаса (литий алюмінієвий адаптер та змінне байонетне кільце на Bowens). Для встановлення Godox SB-USW80120 на освітлювальні прилади з іншим байонетом можна використовувати перехідні кільця.
 
У комплекті із софтбоксом постачаються стільники. За допомогою «липучки» (по всьому периметру) стільники кріпляться до «козирка» софтбоксу. Соти застосовується для формування обмеженого та спрямованого світлового потоку з плавним світлотіньовим переходом від центру до краю світлової плями.
 
Закрита конструкція дозволяє уникнути небажаних відблисків та втрат світлового потоку. Відбивач, із сріблястою тканиною всередині, забезпечує рівномірне засвічення розсіювача, який у свою чергу, завдяки великій поверхні, пом'якшує тіні, що формуються. Додатковий внутрішній дифузор покращує рівномірність світлового потоку. Наконечники на пружних металевих спицях не пошкоджують тканинні тримачі софтбоксу та полегшують складання конструкції.
 
 
 

Godox 80х120cm софтбокс парасольковий с сотами (SB-USW80120) - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Софтбокси або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Софтбокс за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Софтбокс, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Софтбокси Godox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Aputure. Виникли при покупці Godox 80х120cm софтбокс парасольковий с сотами (SB-USW80120) Запитайте наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Харкові без затримок.

Форма Прямокутні
Внутрішнє покриття Cрібло
Байонет спалаху Bowens
Комплектація
Тент софтбоксу Godox SB-USW80120 – 1 шт
Спиці - 4 шт
Кільце-адаптер Bowens (змінне) – 1 шт
Тканинні розсіювачі – 2 (внутрішній та зовнішній)
Тканинні стільники - 1 шт
Чохол – 1 шт 
Розміри 80 x 120см