Arsenal ALPHA 10 фотосумка

Код товару: С000011734
Фото: Arsenal ALPHA 10 фотосумка

У наявності

Ціна: 843 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Arsenal Alpha 10 - легка і компактна фотосумка конічної форми, що вміщає невелику дзеркальну камеру з зум-об'єктивом середніх розмірів і невеликі додаткові аксесуари. Щільні стінки захищають камеру від ударів, спеціальна конструкція основного клапана з гніздами для карт пам'яті, забезпечує додатковий захист передньої частини сумки.

З боків розташовані невеликі кишені з сітки, а на передній частині кишеня на блискавці, в якому захований чохол-дощовик і відсік для додаткових акумуляторів. З тильного боку маємо відділення на блискавці, в якому зручно зберігати документи. Крім традиційного наплечного ременя, сумку можна переносити за допомогою зручної ручки, розташованої на верхньому клапані.

 
Характеристики:
Матеріал поліестер 1680D
Розміри внутрішні 14 x 16 x 10.5 см
Розміри зовнішні 17 x 18 x 13.5 см
 

Arsenal ALPHA 10 фотосумка - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Сумки для фото-відео техніки фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Сумка зі знижками? Щоб швидко підібрати Сумка, за допомогою фільтрів. Введіть: Arsenal і Вам будуть запропоновані різні Сумки для фото-відео техніки Arsenal. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Fancier. Якщо з'явилися при виборі Arsenal ALPHA 10 фотосумка Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Відправляємо продукцію в Тернополі у мінімальні терміни.

Характеристики:
Матеріал поліестер 1680D
Розміри внутрішні 14 x 16 x 10.5 см
Розміри зовнішні 17 x 18 x 13.5 см