Arsenal ALPHA 60 фотосумка

Код товару: С000011737
Фото: Arsenal ALPHA 60 фотосумка

У наявності

Ціна: 1 510 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Arsenal Alpha 60 – велика професійна сумка для фототехніки, що ідеально підходить весільному фотографу або фоторепортеру для комфортної та захищеної роботи. Модель має відмінну місткість, хорошу систему захисту від внутрішніх/зовнішніх пошкоджень і стійку конструкцію, що дозволяє зручно встановлювати сумку на поверхні. 
Arsenal Alpha 60 оснащена системою щільних модульних перегородок, які знаходяться у головному відділенні сумки. Завдяки їм відсік може легко перестоюватися і адаптуватися під різний тип фотоапаратури, що є важливою особливістю для професіонала. Сумка містить дзеркальну фотокамеру з приєднаним об'єктивом і комплектом додаткової оптики, що складається з 4 лінз. Також кофр легко забезпечує місце для зовнішнього спалаху та необхідних фотоаксесуарів. Останні розміщуються у зовнішніх кишенях моделі, а карток пам'яті є спеціалізовані внутрішні відділення.         
Для перенесення Arsenal Alpha 60 має м'яку неопренову ручку і ремінь, що знімається, регульований по довжині. 
 
Характеристики Arsenal Alpha 60
Матеріал - текстиль
Вага - 650 г
Зовнішні габарити 25х25х29 см
Внутрішні габарити 19х16х25 см
 

Arsenal ALPHA 60 фотосумка - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Сумка з хорошими знижками. Щоб максимально просто підібрати Сумка, скористайтеся зручною системою. Введіть: Arsenal і Ви побачите всі необхідні Сумки для фото-відео техніки Arsenal. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Arsenal. Виникли при замовленні Arsenal ALPHA 60 фотосумка Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Харкові якомога швидше.

Характеристики Arsenal Alpha 60
Матеріал - текстиль
Вага - 650 г
Зовнішні габарити 25х25х29 см
Внутрішні габарити 19х16х25 см