Arsenal ALPHA 40 фотосумка

Код товару: С000011736
Фото: Arsenal ALPHA 40 фотосумка

У наявності

Ціна: 937 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Arsenal Alpha 40 – компактна, надійна та практична сумка для транспортування дзеркальної фотокамери. Завдяки невеликим габаритам кофр не заважає під час ходьби, що дозволяє комфортно працювати і ніколи не розлучатися зі своїм фотоапаратом.
Arsenal Alpha 40 має головне відділення з посадочними місцями під дзеркалку з інстальованою оптикою, а також допоміжний об'єктив. Фотоприладдя в сумці розділено щільною перегородкою, що запобігає пошкодженню техніки внаслідок зіткнення один з одним. Фотокамера завантажується у відсік вертикально (об'єктивом вниз), що дозволяє миттєво витягти дзеркалку та не пропустити цікавий кадр. Закриваючий клапан фотовідділу оснащений кишеньками для флеш-карт, дістатися яких також не складе ні найменшої праці.
Крім усього, Arsenal Alpha 40 має дві бічні кишені, плоску кишеньку для документів на задній панелі та відділення-органайзер з осередками для ручок, маркерів, а також підвідсіками для іншого дріб'язку.
 
Характеристики Arsenal Alpha 40
Матеріал текстиль
Вага 467 г
Зовнішні габарити 24х18х23 см
Внутрішні габарити 17х10х17 см

Arsenal ALPHA 40 фотосумка - на надійному сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Виберіть із асортименту Сумка за собівартістю. Щоб правильно вибрати Сумка, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Arsenal і Ви побачите доступні для замовлення Сумки для фото-відео техніки Arsenal. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Lowepro. З'явилися під час замовлення Arsenal ALPHA 40 фотосумка Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Олександрії без затримок.

Характеристики Arsenal Alpha 40
Матеріал текстиль
Вага 467 г
Зовнішні габарити 24х18х23 см
Внутрішні габарити 17х10х17 см