Benro Gamma Z10 фотосумка

Код товару: С000011727
Фото: Benro Gamma Z10 фотосумка

У наявності

Ціна: 985 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фотосумка Benro Gamma Z10 розроблена спеціально для транспортування цифрових фотоапаратів. Функціональна трикутка обладнана верхнім широким клапаном, який оберігає блискавки від дощу та снігу. З внутрішньої сторони клапана знаходиться сітчаста кишеня для карт пам'яті, світлофільтрів, очищувача.
 
Для фототехніки призначено основне досить велике відділення сумки Benro Gamma Z10 камера завантажується об'єктивом вниз. Зовнішня кишенька застосовується для зберігання та транспортування різних невеликих аксесуарів.
 
Для перенесення модель можна надійно зафіксувати та поясному ремені. Також для перенесення призначений плечовий ремінь та ручка.
 
Характеристики:
Призначення: Для цифрових фотоапаратів
Матеріал:Текстиль
Вага: 300 г
 
 

Benro Gamma Z10 фотосумка - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Сумка вигідно? Щоб простіше було підібрати Сумка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Benro і Ви побачите доступні для замовлення Сумки для фото-відео техніки Benro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Lowepro. Якщо виникли під час вибору Benro Gamma Z10 фотосумка Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари отримаєте Україні в потрібні терміни.

Характеристики:
Призначення: Для цифрових фотоапаратів
Матеріал:Текстиль
Вага: 300