Benro H2Ostop H2O10GY фотосумка

Код товару: С000011729
Фото: Benro H2Ostop H2O10GY фотосумка

У наявності

Ціна: 2 271 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Серія H2Ostop це сучасний дизайн і висока стійкість до різних атмосферних умов, подивіться як Benro H2Ostop H2O10GY чимось нагадує флагманську і дорожчу модель Peak Design Everyday Sling 5L Ash (BSL-5-AS-1). Сумка Benro H2Ostop H2O10GY виготовлена ​​з водонепроникної тканини та має герметичні шви та надійну кришку, яка закривається на металевий гачок. Ця сумка дійсно зберігає Ваш фото комплект сухим.
 
Сумка як "матрьошка" має всередині м'який знімний контейнер для камери, відділення контейнера розділені знімними перегородками. Benro H2Ostop H2O10GY не обмежується лише сумкою для фотоапарата, витягніть контейнер та тримайте в сумці документи невеликий планшет, ходіть з нею на роботу до офісу. На внутрішніх стінках сумки є з одного боку велика кишеня на липучку, з іншого боку три маленькі кишеньки для дрібних аксесуарів, наприклад, для карт пам'яті, світлофільтрів або бленд. Зручний широкий ремінь, регулюється по довжині, ніби створений для комфортного перенесення на плечі.
 
Характеристики Benro H2Ostop H2O10GY
Зовнішні габарити: 35/20/10.5 см (Ш/В/Г)
Внутрішні габарити: 17/14/9 см (Ш/В/Г)
Форнітура: анодований алюміній та нержавіюча сталь
Ремінець: нейлоновий 
 
 

Benro H2Ostop H2O10GY фотосумка - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Сумки для фото-відео техніки або інші аксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Сумка за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Benro і перед вами будуть усі Сумки для фото-відео техніки Benro. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при підборі Benro H2Ostop H2O10GY фотосумка Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари можна забрати в Одесі у стислі строки.

Характеристики Benro H2Ostop H2O10GY
Зовнішні габарити: 35/20/10.5 см (Ш/В/Г)
Внутрішні габарити: 17/14/9 см (Ш/В/Г)
Форнітура: анодований алюміній та нержавіюча сталь
Ремінець: нейлоновий