Benro Ranger S10 фотосумка

Код товару: С000011730
Фото: Benro Ranger S10 фотосумка

У наявності

Ціна: 1 574 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Benro Ranger S10
 
Фотосумка може вмістити дзеркальну камеру з невеликим зум-об'єктивом та додатковий об'єктив або спалах. У двох бокових кишенях на блискавках і передній кишені на липучці можна розмістити безліч додаткових аксесуарів. З внутрішньої сторони верхнього клапана є зручні комірки для карток пам'яті.
 
Внутрішній простір Benro Ranger S10 розділений рухомою перегородкою, додаткова захисна вставка захистить екран камери у разі удару або падіння. Для пошиття використовується спеціальна водовідштовхувальна тканина. У кожній із стін є щільні амортизуючі вставки. На задній грані розташована кишеня з водозахисним чохлом.
 
Сумку можна носити на поясі або більш традиційним способом, на ремені з м'якою наплічною вставкою. Крім того, на верхньому клапані, розташовується зручна ручка. Окремо варто відзначити високу якість матеріалів і пошиття. Сумка надійно захищає від дощу, пилу та механічних впливів довірену їй техніку і відповідає найвищим користувальницьким запитам.
 
Характеристики Benro Ranger S10:
Внутрішні габарити: 15/10.5/15см (висота/товщина/довжина)
Зовнішні габарити: 22/18/24см (висота/товщина/довжина)
Вага: 390гр
 
 
 

Benro Ranger S10 фотосумка - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Сумка з хорошими знижками. Щоб швидко підібрати Сумка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Benro і перед вами з'явиться Сумки для фото-відео техніки Benro. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Peak Design. Якщо виникли під час підбору Benro Ranger S10 фотосумка Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Чернігові у мінімальні терміни.

Характеристики Benro Ranger S10:
Внутрішні габарити: 15/10.5/15см (висота/товщина/довжина)
Зовнішні габарити: 22/18/24см (висота/товщина/довжина)
Вага: 390гр