Fancier Kingkong ІІ 10 фотосумка

Код товару: С000011738
Фото: Fancier Kingkong ІІ 10 фотосумка

У наявності

Ціна: 1 266 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Fancier Kingkong II 10
 
Розрахована для використання з компактною дзеркальною камерою фотосумка, здатна, крім того, вмістити додатковий об'єктив невеликого розміру або спалах. Доступ до камери здійснюється через верхній клапан. Карман для невеликих аксесуарів, захищений щільною вставкою з термопластика, розташований на передній грані. А з тильної сторони розташована кишеня для зберігання документів.
 
На верхній грані сумки розташована зручна ручка, яка доповнює традиційний ремінь через плече. При виготовленні сумок і рюкзаків серії Kingkong використовується тільки якісні блискавки і фурнітура. Сумка забезпечує професійний рівень комфорту і захисту. Для додаткового захисту від дощу і пилу, сумка комплектується спеціальним чохлом.
 
Характеристики Fancier Kingkong II 10:
Внутрішні габарити: 17.5/10.5/17.5 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 26/16.5/21 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 572 гр.
 
 

Fancier Kingkong ІІ 10 фотосумка - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно підібрати Сумки для фото-відео техніки або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин abcphoto. Виберіть із каталогу Сумка за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Сумка, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Fancier і Ви побачите список з Сумки для фото-відео техніки Fancier. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. Виникли при замовленні Fancier Kingkong ІІ 10 фотосумка Запитайте наших менеджерів. Товари заберіть в Костянтинівці своєчасно.

Характеристики Fancier Kingkong II 10:
Внутрішні габарити: 17.5/10.5/17.5 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 26/16.5/21 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 572 гр.