Fancier Kingkong ІІ 40 фотосумка

Код товару: С000011741
Фото: Fancier Kingkong ІІ 40 фотосумка

У наявності

Ціна: 1 949 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Fancier Kingkong II 40
 
Об`єм і габарити даної моделі, припускають її використання з дзеркальними камерами і об'єктивами середнього розміру. Якість виготовлення і продуманість конструкції відповідають вимогам професіонала або досвідченого любителя. Сумка забезпечує високий рівень комфорту і захисту обладнання від води, пилу і механічних впливів. Вона виготовлена ​​з щільного нейлону, з зовнішньої сторони є захисна вставка з термопластика, а внутрішній простір захищений знімними вставками з ПВХ. При виробництві Fancier Kingkong II 40 використовується якісна фурнітура і блискавки.
 
Основне відділення дозволяє розмістити камеру середніх розмірів з об'єктивом, спалах або додатковий об'єктив, крім того там є три кишені для зберігання карт пам'яті. Доступ до основного відділення здійснюється через великий верхній клапан або допоміжний клапан, розташований на торці сумки. На зовнішніх гранях розташовані кишені для зберігання невеликих аксесуарів. Спеціальне відділення для зберігання документів знаходиться з тильного боку сумки. Крім наплечного ременя на верхній межі є зручна ручка для перенесення. Для додаткового захисту від дощу і пилу, сумка комплектується спеціальним чохлом.
 
Характеристики Fancier Kingkong II 40:
Внутрішні габарити: 27.5/16/18 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 31/21/25 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 695 гр.
 

Fancier Kingkong ІІ 40 фотосумка - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Сумки для фото-відео техніки або інші аксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Сумка за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Сумка, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Fancier і перед вами відкриються всі необхідні для вас Сумки для фото-відео техніки Fancier. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Fancier. Виникли при виборі Fancier Kingkong ІІ 40 фотосумка Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлений товар можна отримати Олександрії максимально швидко.

Характеристики Fancier Kingkong II 40:
Внутрішні габарити: 27.5/16/18 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 31/21/25 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 695 гр.