Fancier Kingkong ІІ 20 фотосумка

Код товару: С000011739
Фото: Fancier Kingkong ІІ 20 фотосумка

У наявності

Ціна: 1 338 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Fancier Kingkong II 20
 
Компактна фотосумка, здатна вмістити мінімальний набір необхідного обладнання, наприклад, камеру з додатковим об'єктивом або спалахом. Доступ до основного відділення, розділеного захисними перегородками, здійснюється через верхній клапан, на якому завбачливо розташовані відділення для карт пам'яті. На передній грані є кишеня, захищена щільною вставкою з термопластика. На задній стінці є кишеня в якій можна зберігати документи.
 
Для перенесення зручно користуватися не тільки ремнем через плече, а й ручкою, розташованою на верхній межі. Для додаткового захисту від дощу і пилу, сумка комплектується спеціальним чохлом. При виробництві сумок і рюкзаків серії Kingkong використовуються тільки якісні блискавки і фурнітура. Ця невелика сумка забезпечує професійний рівень комфорту і захисту.
 
Характеристики Fancier Kingkong II 20:
Внутрішні габарити: 17.5/11/21 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 25/17/23.5 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 606 гр.
 
 

Fancier Kingkong ІІ 20 фотосумка - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Сумки для фото-відео техніки фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Сумка за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Сумка, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Fancier і Вам будуть показані всі Сумки для фото-відео техніки Fancier. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Fancier. Якщо з'явилися при купівлі Fancier Kingkong ІІ 20 фотосумка Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилку отримаєте Полтаві у стислі строки.

Характеристики Fancier Kingkong II 20:
Внутрішні габарити: 17.5/11/21 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 25/17/23.5 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 606 гр.