Fancier Kingkong ІІ 30 фотосумка

Код товару: С000011740
Фото: Fancier Kingkong ІІ 30 фотосумка

Нема в наявності

Ціна: 1 546 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Fancier Kingkong II 30
 
Фотосумка для використання з дзеркальними камерами середнього розміру. При пошитті використовується щільний нейлон, зовнішня сторона надійно захищена вставкою з термопластика. Внутрішній простір розділено знімними вставками з ПВХ. При виробництві сумок і рюкзаків серії Kingkong використовуються виключно якісні блискавки і фурнітура. Сумка найчастіше використовується з камерами аматорського рівня, однак, забезпечує професійний рівень комфорту і захисту, який підвищується при використанні чохла-дощовика, що входить в комплект поставки.
 
В основному відділенні Fancier Kingkong II 30 можна розмістити камеру невеликих розмірів і два додаткових аксесуара, наприклад, об'єктив і спалах. Доступ до техніки, що зберігається в основному відділенні можливий, як через допоміжний клапан на боковій стінці, так і через основний верхній клапан, на якому розташовані осередки для зберігання карт пам'яті. На задній стінці сумки розташоване відділення для зберігання документів, а спереду розташована кишеня для додаткових аксесуарів. Для перенесення зручно користуватися не тільки ремнем через плече, а й ручкою, розташованій на верхній межі.
 
Характеристики Fancier Kingkong II 30:
Внутрішні габарити: 19/16/23.5 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 25.5/21.5/27 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 661 гр.
 
 

Fancier Kingkong ІІ 30 фотосумка - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Сумки для фото-відео техніки та інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Сумка за вигідною ціною? Щоб максимально просто підібрати Сумка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Fancier і Вам будуть показані всі Сумки для фото-відео техніки Fancier. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, представлені у нас, створені світовими виробниками, наприклад Peak Design. З'явилися під час підбору Fancier Kingkong ІІ 30 фотосумка Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Дніпродзержинське в необхідні терміни.

Характеристики Fancier Kingkong II 30:
Внутрішні габарити: 19/16/23.5 см (висота/товщина/довжина).
Зовнішні габарити: 25.5/21.5/27 см (висота/товщина/довжина).
Вага: 661 гр.