Carl Zeiss Batis 2.0/40mm E (E-Mount) (2239-137)

Код товару: С000011861
Фото: Carl Zeiss Batis 2.0/40mm E (E-Mount) (2239-137)

У наявності

Ціна: 45 524 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

ZEISS Batis 2/40 CF
 
Універсальний об'єктив, який відкриває нову еру.
Легковаговий ширококутний з швидким автофокусом і з короткою фокусною відстанню - цей об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 40 міліметрів стане чудовим вибором для ситуацій, в яких потрібна стандартна фокусна відстань, а також для типових випадків застосування легкого ширококутного об'єктива. Універсальний об'єктив, що забезпечує чудову якість зображень і ідеально підходить для зйомки крупним планом.
 
Завдяки мінімальній дистанції фокусування всього 24 сантиметри і помірній ширококутній оптиці, близькофокусний об'єктив (CF) ідеально підходить для цілого ряду застосувань. За рахунок високого мікроконтрасту та відкритої діафрагми f/2 об'єктив здатний ідеально передавати окремі об'єкти зйомки. Камера в поєднанні з близькофокусним об'єктивом ZEISS Batis 2/40 CF дозволить фотографу завжди бути готовим відобразити важливий момент, незалежно від умов навколишнього середовища. Як у вигляді доповнення до звичного комплекту обладнання, так і при окремому використанні ZEISS Batis 2/40 CF стане найкращим супутником фотографа, що має гарний смак.
 
Автофокусні об'єктиви ZEISS Batis розроблені спеціально для повнокадрових бездзеркальних камер Sony. Об'єктиви були оптимізовані таким чином, щоб у поєднанні з камерою вони могли складати компактну легковагову систему, яка не вимагає йти на компроміси щодо якості. Об'єктиви повністю сумісні з будь-якими камерами з байонетом E і мають не тільки швидкий і тихий автофокус, але й захист від пилу та негоди. Інноваційний OLED-дисплей відображає відстань та глибину поля різкості, що дозволяє ідеально налаштувати діапазон фокусування з огляду на потреби творчої фотографії. Високосвітлосильний об'єктив із фіксованою фокусною відстанню з лінійки моделей ZEISS Batis гарантує отримання бездоганних фотографій завдяки повністю модернізованому дизайну оптичної системи. Відоме покриття антивідблиску ZEISS T* у поєднанні з більш ніж 125-річним досвідом з розробки об'єктивів і сучасних технологій є запорукою того, що кожен кадр, зображений за допомогою об'єктива ZEISS Batis, забезпечить неповторну якість ZEISS.
 
Плавний та надійний автофокус
Конструкція системи автофокусування потребує вкрай точного переміщення певних груп лінз. Система фокусування об'єктивів ZEISS забезпечує надійний та плавний механізм автофокусування з найкращою якістю зображення.
 
Універсальний повноформатний об'єктив
Продуктивний об'єктив для повноформатної бездзеркальної системи Sony відповідає найвищим вимогам. Незважаючи на компактну конструкцію, зображення відповідає строгим очікуванням професійних фотографів.
 
Чудовий дозвіл та високий контраст
Насичені, природні кольори дуже важливі для створення враження, що надовго зберігається в пам'яті. Однак розсіяне світло в об'єктиві призводить до висвітлення зображення, що особливо помітно на затінених ділянках. Контрастність зображення знижується, знімок виходить тьмяним та знебарвленим.
 
Тому ZEISS поєднує різні спеціально розроблені технології, що зменшують небажане розсіяне світло. Як результат, знімки виходять насиченими з чудовою передачею кольорів і разючим контрастом, навіть на повністю відкритих діафрагмах. Якщо Вам не вистачає контрасту та кольору - ZEISS Batis найкращий вибір! Чорний колір настільки глибокий, як чорна дірка у космосі.
 
Міцна та погодозахищена металева конструкція
Завдяки конструктивним заходам захисту від проникнення бризок води об'єктив ідеально підходить для застосування у складних погодних умовах. У цьому він розрахований багато років інтенсивного використання.
 
Інноваційний OLED-дисплей
Вперше ви можете зчитувати на об'єктиві точні значення фокусної відстані та глибини різкості – інтуїтивно зрозуміло на OLED дисплеї. Особливо в складних умовах освітлення – завжди гарантована чудова читаність.
 
Всі об'єктиви ZEISS E-mount мають групу електричних контактів та мікропроцесор CPU, що дозволяє використовувати їх з усіма сучасними фотокамерами Sony c E-mount, а також із відеокамерами з байонетним кріпленням E-mount.
 
 
 

Carl Zeiss Batis 2.0/40mm E (E-Mount) (2239-137) - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Carl Zeiss І Ви побачите перелік з Об'єктиви Carl Zeiss. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Lensbaby. Виникли при виборі Carl Zeiss Batis 2.0/40mm E (E-Mount) (2239-137) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Доставка проводиться Олександрії якомога швидше.

Характеристики
 
Назва Об'єктив ZEISS Batis 2.0/40 CF E (2103-750)
Тип об'єктиву Дистагон (Distagon)
Фокусна відстань 40 мм
Конструкція 9 / 8
Діафрагма f/2
Мінімальна діафрагма f/22
Мінімальна дистанція фокусування 7,9 x 11,7 см
Кут огляду 56 ° / 47 ° / 33 °
Збільшення 1:3.3
Діаметр різьблення для фільтрів M67 x 0.75
Габарити (діаметр х довжина) ø 91 мм / 106 мм
Вага 361 г
Комплект поставки Об'єктив, передня кришка, кришка задня, сонцезахисна бленда, офіційний гарантійний талон Carl Zeiss AG, сертифікат якості.