Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409)

Код товару: 14462
Фото: Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409)

У наявності

Ціна: 48 556 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Цей помірковано ширококутний об'єктив побудований на базі знаменитої оптичної схеми Дістагон 1980-х років створеної фірмою Carl Zeiss для легендарної системи Contax. Новий Carl Zeiss Distagon T* 2/28 виконаний на найдосконалішому технологічному рівні та демонструє найвищу якість зображення. У конструкції об'єктива використовується плаваючий оптичний елемент, необхідний для отримання максимальної якості на всьому діапазоні фокусування. 

Незважаючи на дуже високу світлосилу f/2 у даному класі об'єктивів, цей Дістагон не займе багато місця у кофрі пейзажного фотографа. Завдяки фірмовому просвітлювальному покриттю ZEISS T* об'єктив не боїться контрового світла та малює об'єкти з надрізкими контурами та яскравими насиченими кольорами. Відмінний вибір для любителів світанкової зйомки, де необхідна висока різкість з великим динамічним діапазоном яскравостей. 

Новий Carl Zeiss Distagon T* 2/28 розроблений для камер з повноформатними датчиками високої роздільної здатності так само з успіхом може застосовуватися і на дзеркальних камерах APS-C формату, при цьому, враховуючи кроп-фактор 1,5, об'єктив покриває фокусну відстань 42 мм, що наближається. до нормального людського кута поля зору. Його можна рекомендувати як універсальний об'єктив для різних жанрів фотографії – пейзаж, люди та оточення, портрет, рекламна зйомка тощо.  

 

Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409) - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Carl Zeiss і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Carl Zeiss. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Laowa. З'явилися під час підбору Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилання прийде в Тернополі максимально швидко.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)28 мм
Светосила, f/f/2
Конструкция (элементов/групп)10 элементов в 8 группах
Минимальная диафрагмаf/22
Минимальная дистанция фокусировки0.24 м
Диаметр под светофильтр (мм)M 58 x 0,75
Фокусировкаточная ручная с помощью фокусировочного кольца
Размеры (диаметр х длина, мм)ø 64 мм / 93 мм
Число лепестков диафрагмы9
Физические характеристики
Вес520 гр