Godox QT-600IIIM

Код товару: С000011904
Фото: Godox QT-600IIIM

У наявності

Ціна: 22 669 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 
Дотримуючись наших неухильних принципів розробки високоякісного, різноманітного, технологічно передового фотообладнання, Godox гордо представляє новий моноблок QTIII, еволюцію серії Quicker. Завдяки численним оновленням він має покращені характеристики у функціях пілотного світла, високошвидкісної синхронізації HSS та інших ключових можливостях, що дозволяє повністю розкрити творчий потенціал фотографів та підвищити ефективність динамічного виробництва.
 
Спіймайте цей момент
Приголомшливий момент може вислизнути від очей, але не з нашим моноблоком. При тривалості імпульсу спалаху до 1/29600с (t=0.1, QT400IIIM) прилади серії QTIII завжди готові здивувати вас красою миті, яку можна зупинити. QTIII призначений для зйомки об'єктів, що швидко рухаються, з повною деталізацією і різкістю, включаючи бризки води, дим, порошкові суспензії та багато іншого, надаючи вам безмежний простір для розширення творчих можливостей.
 
 
Миті витонченого руху
Щоб відобразити об'єкт, що рухається, в процесі зйомки необхідно зробити кілька кадрів. Завдяки короткому часу перезарядки 0.01-0.9с, спалахи серії QTIII можуть генерувати 20 імпульсів в секунду, що дає більше шансів вибрати ідеальні кадри з багатьох знімків.
 
 
Динаміка процесу
У режимі мульти-спалаху можна створювати чудові зображення динаміки руху, такого як техніка свінгу в гольфі, відскоку м'яча та танців, комбінуючи послідовність дій в одне загальне зображення.
 
Режим HSS
Високошвидкісна синхронізація з витримкою до 1/8000с дозволить зробити знімок з відкритою діафрагмою, а також реалізовувати інші творчі ідеї.
 
Режим стабільної колірної температури
Студійний спалах QTIII здатний задовольнити найвищі вимоги до точності передачі кольорів, а це означає економію часу та сил на постобробці.
 
 
Потужне та екологічне моделююче світло
Модернізоване покоління студійних спалахів QTIII має більш потужну та енергозберігаючу світлодіодну лампу пілотного світла потужністю 40 Вт, з регульованою яскравістю в діапазоні від 0 до 100%. Лампа є екологічно чистою та має більш тривалий термін служби. Моделююче світло є корисним інструментом для попередньої оцінки світлотіньової схеми і дозволяє добре підготуватися до зйомки з меншими витратами.
 
Вся потужність під вашим керівництвом
Завдяки можливості плавно регулювати потужність у широкому діапазоні від 1/256 до 1/1, серія QTIII гарантує прецизійний контроль. Незалежно від того, чи потрібна миттєва істотна зміна налаштуваннь або легке коригування потужності, зручні елементи керування готові до будь-яких завдань.
 
Бездротовий зв'язок для зручної роботи
У процесі створення творчого продукту ефективність має значення. Замість того, щоб кожен раз підходити до панелі керування для налаштування параметрів, можна використовувати вбудовану бездротову систему 2.4G, яка дозволяє керувати всіма функціями спалаху. Вбудована система бездротового керування сумісна з пультами-радіосинхронізаторами X1, X2 або XPRO, і може взаємодіяти з іншими пристроями із сімейства спалахів Godox, роблячи весь процес швидше та простіше, ніж будь-коли. З дальністю дії 50м відстань не буде проблемою.
 
 
Що в коробці
- Студійний спалах QT600IIIM x1
- Імпульсна лампа x1
- Скляний ковпак x1
- Захисна кришка x1
- Кабель живлення x1
 
 
 
 
 
 

Godox QT-600IIIM - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Спалахи студійні або інші аксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Спалах студійний на кращих умовах. Щоб максимально просто вибрати Спалах студійний, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Спалахи студійні Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Rime Lite. З'явилися під час підбору Godox QT-600IIIM Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення отримаєте Костянтинівці своєчасно.

Країна-виробник товара - Китай
Тип - Студійний Спалах
Сумісність - Універсальний, без TTL
Виробник - Godox
Провідне Число - 76 м
Потужність, Джоулі - 400
Діапазон Налаштування Потужності - 1/256—1/1
Моделююче Світло - LED 40Вт
Комплектація - Імпульсна Лампа (перед-встановлена в прибор), Кабель Живлення EUR, Скляна Колба для Захисту Імпульсної Лампи, Захисний Пластиковий Ковпак
Живлення - Мережа 220В
Габарити упаковки - 48 × 28 × 22 см
Обʼємна Вага Упаковки - 7.4 кг