Sony E 10-20mm f/4 PZ G

Код товару: С000011918
Фото: Sony E 10-20mm f/4 PZ G

У наявності

Ціна: 29 482 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Легкий, надширокий, Power Zoom
Об'єктив Sony E 10-20mm f/4 PZ G є легким і універсальним надширококутним зум-об'єктивом з матрицею APS-C, який ідеально підходить для відеоблогів і створення контенту. Завдяки функції Power Zoom, інтуїтивно зрозумілому управлінню та вдосконаленій оптиці цей портативний універсальний об'єктив чудово підходить для повсякденної зйомки, а оновлена продуктивність автофокусу також підвищує швидкість для приголомшливих можливостей відеовиробництва.
 
Оптимізований для відео та відеоблогів
Основні характеристики цього об'єктива, створеного з урахуванням вимог ведення відеоблогів, пов'язані з продуктивністю відеозапису, простотою використання та універсальним дизайном:
 
- Внутрішній механізм Power Zoom з електронним керуванням дозволяє виконувати плавне масштабування під час зйомки з можливістю керування через корпус об'єктива, за допомогою важеля трансфокатора або кільця трансфокатора або деяких корпусів камери.
- Внутрішній зум і внутрішнє фокусування зберігають загальну довжину об'єктива під час роботи, а також допомагають зменшити будь-яке усунення центру тяжіння об'єктива для кращої продуктивності при встановленні на ручний стабілізатор.
- Система лінійного автофокусування особливо тиха і плавна, також підтримує ручне фокусування з лінійним відгуком для природного керування ручним фокусуванням.
- Smooth Motion Optics (SMO) пригнічує тремтіння фокусу, допомагаючи зберегти композиційну точність при зміні фокусу. Цей об'єктив також сумісний із функцією компенсації дихання у деяких камерах Alpha.
 
Оптика серії G
Надширококутний зум пропонує універсальний діапазон фокусних відстаней, еквівалентний 15–30 мм, забезпечуючи ідеальний баланс між досить широким кутом огляду для ведення відеоблогінгу в стилі селфі з рук та досить вузьким для повсякденного природного запису. Крім того, постійна максимальна діафрагма f/4 забезпечує постійність у всьому діапазоні зуму та поєднує яскравість із компактним дизайном.
- Три асферичні елементи допомагають досягти високої різкості і пригнічують спотворення та сферичні аберації.
- Два елементи ED забезпечують більшу чіткість і точність кольору за рахунок зменшення хроматичних аберацій.
- Один елемент ED Aspherical додатково сприяє вражаючій якості зображення, коригуючи різні аберації.
- Кругла діафрагма сприяє плавному та природньому якості боке.
 
Покращена продуктивність фокусування
Система Linear Motor використовує два окремих двигуни для забезпечення швидкого, безшумного і точного автофокусування та відстеження. Ця конструкція також сприяє більш природному та інтуїтивно зрозумілому ручному управлінню фокусуванням Linear Response, а перемикач AF/MF розташований на оправі об'єктива для швидкого перемикання режимів фокусування.
- Конструкція внутрішнього фокусування забезпечує швидке фокусування та підтримує постійну загальну довжину об'єктива під час роботи.
- Підходить для зйомки крупним планом, мінімальна відстань фокусування в положенні 10 мм становить 5,1 дюйми, а в положенні 20 мм - 6,7 дюйми з максимальним збільшенням 0,18x; обидві ці відстані крупним планом можливі лише з ручним фокусуванням. При використанні автофокусу мінімальна відстань фокусування становить 7,9 дюйми при максимальному збільшенні 0,14x.
 
Легкий дизайн, інтуїтивно зрозуміле керування
Цей об'єктив 10-20 мм з діафрагмою f/4 відрізняється компактністю і легким дизайном, але при цьому має вражаючі оптичні характеристики і помітну постійну максимальну діафрагму f/4. Об'єктив також захищений від негоди та має інтуїтивно зрозумілий дизайн для простоти використання, що робить його універсальним ширококутним об'єктивом для гібридних стрільців та творців контенту.
- Вражаюче легка конструкція важить 6,3 унції, а гладка конструкція має довжину 2,2 дюйми, що робить цей об'єктив ідеальним для повсякденного використання з рук та подорожей.
- Пило- та вологозахищена конструкція підходить для роботи в суворих умовах.
- Для простого регулювання фокусної відстані можна використовувати як вбудований важіль Power Zoom на корпусі об'єктива, так і спеціальне кільце масштабування. У деяких камерах Sony Power Zoom також можна використовувати елементи керування на камері.
- На деяких камерах Alpha також можна регулювати напрямок обертання кільця трансфокації.
- Дистанційне керування зумом також можливе за допомогою додаткової знімальної бездротової рукоятки GP-VPT2BT або з підключеного смартфона.
      
 

Sony E 10-20mm f/4 PZ G - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Sony і перед вами будуть усі Об'єктиви Sony. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Panasonic. Якщо виникли при купівлі Sony E 10-20mm f/4 PZ G Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототовари можна отримати в Дніпродзержинське якомога швидше.

Виробник
 
Sony
Тип об'єктива
Ширококутний
Світлосила
Світлосильний
Колір
 
Чорний
Байонет
Sony E-mount
Кути огляду
109 - 70
Діаметр різьби для світлофільтру
62 мм
Вбудований мотор в об'єктиві
Є
Фокусна відстань
10 мм
Мінімальна відстань фокусування
0,20
Мінімальна діафрагма (F)
F/22
Діафрагма при мін./макс. фокусній відстані
F/4.0
Число пелюсток діафрагми
7
Діаметр
70 мм
Вага
178 г
Довжина
55 мм