Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD Nikon Z (A058)

Код товару: С000012158
Фото: Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD Nikon Z (A058)

У наявності

Ціна: 67 262 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Об'єктив Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD відрізняється оптимальним поєднанням чотирьох низькодисперсних лінз LD (Low Dispersion), що пригнічують аберації, та трьох скляних литих асферичних елементів GM (Glass Molded Aspherical). Разом вони забезпечують високі оптичні характеристики, які розширюють здатність об'єктива відобразити всі неймовірні краєвиди, з якими ви стикаєтеся під час подорожі.
 
      
 
Компанія TAMRON досягла максимальних значень діафрагми f/2 у ширококутному положенні та f/2.8 у теледіапазоні, що дозволяє отримувати гарний м'який бік на будь-яких фокусних відстанях. Об'єктив дозволяє чітко відобразити об'єкти у величезній кількості ситуацій. Висока світлосила об'єктива допомагає контролювати рух камери, дозволяючи вищу швидкість затвора, або при спробі зменшити шум, вибираючи низьке значення ISO. Навіть при використанні з новітніми бездзеркальними камерами, що вимагають високої роздільної здатності, зображення виходять чіткими та деталізованими від краю до краю та від центру до кожного кута кадру.
 
Новий зум-об'єктив охоплює широкий діапазон фокусних відстаней, включаючи всі найчастіше використовувані - від широкого кута 35 мм до телефото 150 мм, тому він дуже зручний для подорожей, замінюючи відразу кілька окремих об'єктивів. Тепер можна легко робити будь-які знімки, не змінюючи об'єктиви в різних ситуаціях. Змініть кут огляду на портретні 85 мм, фокусуйтеся на віддаленому об'єкті на 150 мм та повністю оцініть потенціал фокусних відстаней 35 мм та 50 мм. Змінюйте композицію, не змінюючи відстань від об'єкта. Ви зможете використовувати один-єдиний об'єктив для різних фотографій під час подорожей, від пейзажів до динамічних кадрів або портретів. Нашою метою при проектуванні об'єктива з коефіцієнтом наближення 4.3x була його портативність та компактна конструкція, а також вражаючі оптичні характеристики та широка максимальна діафрагма f/2-2.8.
 
Привід автофокусування AF використовує механізм фокусування на базі лінійного двигуна VXD. Ви можете легко досягти чудових результатів на відстані від мінімальної дистанції фокусування MOD (Minimum Object Distance) до нескінченності навіть за максимальної діафрагми f/2, завдяки високій точності та швидкості системи автофокусування. Слідкуючий автофокус також працює надзвичайно точно, дозволяючи відобразити різкі рухи об'єкта. Лінійний двигун пригнічує шум приводу та вібрацію під час фокусування, що робить його ідеальним для фото- та відеозйомки в умовах, що потребують тиші.
 
Об'єктив Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD  може похвалитися можливістю робити знімки крупним планом на дуже близькій відстані до об'єкта. На широкому кінці 35 мм мінімальна дистанція фокусування МДФ становить 0.33 м, що забезпечує максимальний коефіцієнт збільшення 1: 5.7. Щоб ще більше виділити об'єкт і візуально відокремити його від оточення, можна створити сильно розмите фон, використовуючи широку максимальну діафрагму f/2-2.8. Ви зможете робити унікальні та вражаючі фотографії, у тому числі знімки їжі та великі плани дрібних предметів, кольорів чи цікавих деталей об'єкту.
 

Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD Nikon Z (A058) - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Tamron і перед вами будуть Об'єктиви Tamron. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість запчастин можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Lensbaby. Виникли при покупці Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD Nikon Z (A058) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення отримаєте Луцьку без затримок.

Тип об'єктиву Ширококутний, Телеоб'єктив
Формат Повний кадр
Байонет Nikon Z
Фокусування Автофокус
Фокусна відстань 35 – 150 мм
Кратність зуму 4.3x
Мінімальна дистанція фокусування 0.33 м
Світлосила f/2 - f/2.8
Тип двигуна Лінійний двигун
Оптична схема 21 елемент у 15 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 82 мм
Комплектація Об'єктив Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD (Nikon Z)
67мм кришка об'єктиву
Задня кришка об'єктиву
Бленда
Розміри 89 x 158 мм
Вага 1165 г