Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E

Код товару: С000012159
Фото: Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E

У наявності

Ціна: 38 604 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив Tamron AF 70-180mm F/2.8 Di III VXD для Sony E (A056) для повнокадрових бездзеркальних камер Sony; Швидкодіючий телеоб'єктив з високою світлосилою F/2.8, легка вага та швидкісний автофокус роблять цей телеоб'єктив найкращим у своєму класі
Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VXD (Модель A056) – це світлосильний телезум-об'єктив для повнокадрових бездзеркальних камер з байонетом Sony E. Його відмінні риси - чудова якість зображення навіть при максимальному значенні діафрагми F/2.8 на всьому діапазоні фокусних а також найлегший і компактний у світі корпус із діаметром фільтра 67 мм, максимальним діаметром 81 мм, довжиною 149 мм (на фокусній відстані 70mm) та вагою 810 грам. Завдяки великій кількості спеціалізованих елементів об'єктив 70-180mm F/2.8 забезпечує чудові оптичні характеристики, а дуже коротка мінімальна дистанція фокусування MOD (Minimum Object Distance), що становить 0,85 м, розширює можливості творчого самовираження.
З метою удосконалення приводу автофокусу AF компанія Tamron розробила новий лінійний двигун VXD з екстремально високим крутним моментом (Voice-coil eXtreme-torque Drive), що ефективно і безшумно управляє механізмом фокусування, забезпечуючи найвищий рівень швидкості і точності автофокусування за всю історію. Для досягнення відмінних результатів зйомки на всіх дистанціях фокусування в об'єктиві використовується плаваюча система лінз. Електронний контролер приводу одночасно керує двома блоками двигуна VXD, а плаваюча система лінз сприяє створенню різких і деталізованих зображень як ближніх, так і далеких об'єктів зйомки.
 
Компактний та легкий корпус спрощує роботу з телеоб'єктивом
Компанія Tamron розробила компактний і легкий об'єктив, що ідеально підходить для повнокадрових бездзеркальних камер. Щоб досягти такого невеликого розміру за збереження високої якості зображення та світлосили F/2.8, максимальна фокусна відстань на довгому кінці була обмежена 180 міліметрами (180mm), а також впроваджено інноваційний механізм зумування.
 
Для компенсації мікрорухів під час зйомки з рук використовується внутрішньокамерна функція стабілізації зображення. В результаті створений дуже компактний телеоб'єктив, який простий в керуванні та зручний для будь-яких видів зйомки. Діаметр фільтра у нього дорівнює 67 мм, як і в інших об'єктивів Tamron даної серії для повнокадрових бездзеркальних камер, що значно спрощує роботу з фільтрами та усуває необхідність пошуку передніх кришок різного діаметра при зміні об'єктивів. Вражаюча портативність нового об'єктиву розширює його можливості у багатьох жанрах фотографії.
 
Найвищий рівень швидкості та точності автофокусу за всю 70-річну історію створення об'єктивів Tamron.
Компанія Tamron спеціально для телезуму 70-180mm F/2.8 розробила перший у світі привід механізму автофокусування на базі лінійного двигуна з екстремально високим крутним моментом VXD (Voice-coil eXtreme-Drive Drive).
Працюючи швидше, ніж будь-коли, привод також підтримує точність позиціонування до 0,005 мм, що становить менше однієї десятої ширини людського волосся! Це забезпечує безпрецедентно швидке та точне автофокусування. В об'єктиві використовується плаваюча система лінз, об'єднана з двома високошвидкісними високоточними робочими блоками двигуна VXD з удосконаленим електронним керуванням.
Інноваційна конструкція дозволяє створювати чіткі та красиві зображення будь-яких об'єктів на ближніх та далеких дистанціях фокусування, і водночас зменшує розмір та вагу об'єктива. Значно покращено роботу автофокусу, необхідного для зйомок спортивних змагань і гонок - двох стандартних напрямків застосування телеоб'єктивів.
Драматичні, насичені діями моменти ніколи не будуть втрачені, чи то під час фото- чи відеозйомки. Крім того, новий зум-об'єктив забезпечує достатню безшумність (особливо порівняно із звичайною системою приводу), оскільки лінійний двигун сконструйований так, щоб зменшувати вібрації, що виникають під час роботи приводу. Тому він ідеальний для зйомок в умовах, що потребують низького рівня шуму.
 
Прекрасна якість зображення, що передає атмосферу моменту.
При розробці телеоб'єктиву 70-180mm F/2.8 компанія Tamron прагнула знайти баланс між компактним розміром та легкою вагою, не жертвуючи при цьому високою якістю зображення.
Його оптична конструкція складається з 19 елементів у 14 групах. Чимала кількість спеціалізованих елементів, включаючи лінзи з наднизькою дисперсією XLD (eXtra Low Dispersion), низькою дисперсією LD (Low Dispersion), скляні асферичні лінзи GM (Glass Molded Aspherical) і гібридні асферичні елементи, в комплексі забезпечують виключно високу роздільну здатність. Все поле кадру - від центру до краю зображення. Покриття антивідблиску другого покоління BBAR-G2 (Broad-Band Anti-Reflection Generation2)
використовується для ефективного придушення ореолів та відблисків, а також для точної, повністю контрастної передачі найдрібніших деталей навіть в умовах контрового світла. Новий об'єктив гарантує видатну різкість та деталізацію без компромісів на всьому діапазоні фокусних відстаней, зберігаючи настрій та атмосферу будь-якої сцени.
 
 
 
 

Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив на кращих умовах. Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Tamron і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Tamron. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Tamron. Виникли при покупці Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD Sony E Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлений товар можна отримати Павлограді в потрібні терміни.

Технічні характеристики
Конструкция
19/14
Минимальная дистанция фокусировки
0,27м
Диаметр резьбы для фильтров
67 мм
Габариты (диаметр х длина)
81х149 мм
Вес
810 г
 
Основні характеристики
Тип объектива
Телеобъектив
Байонет (крепление)
Sony E (Full-Frame)
Фокусное расстояние
70-180mm
Диафрагма
F / 2,8