Sony FE 20-70mm f/4 G SEL2070G

Код товару: С000012155
Фото: Sony FE 20-70mm f/4 G SEL2070G

У наявності

Ціна: 46 166 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Цей універсальний об’єктив E-mount із високими технічними характеристиками пропонує діапазон фокусних відстаней від 20 до 70 мм. Він компактний і легкий, забезпечує високу якість зображення, ефективну роботу АФ і зручне керування відеозйомкою.
 
Два вдосконалені асферичні елементи (AA) й три елементи зі скла наднизького розсіювання (ED) одночасно усувають хроматичну та сферичну аберації, забезпечуючи високі оптичні характеристики всього зображення в діапазоні від 20 мм до 70 мм. 9-пелюсткова кругла діафрагма й оптимально налаштована сферична аберація посилюють глибокий, м’який ефект боке, що дає змогу створювати незабутні зображення.
 
Два високодинамічні лінійні приводи (XD) забезпечують велике тягове зусилля для швидкого, тихого й плавного керування фокусуванням. Підвищена ефективність забезпечує на 60% вищу швидкість автофокусування та вдвічі точніше й надійніше відстеження2. Рухомі об’єкти надійно відстежуються під час серійної фотозйомки зі швидкістю до 30 кадр./с, а запис відео з високою частотою кадрів залишається плавним.
 
Передова технологія зменшує ефект "дихання" фокуса, а також зміщення фокуса та зсув осі під час збільшення, що мінімізує зсуви зображення. Цей об’єктив створено для безшумної роботи під час відеозйомки завдяки лінійним приводам XD та новій діафрагмі, яка значно зменшує шум і вібрацію. Крім того, підтримується компенсація ефекту "дихання" в корпусах серії α.
 
Цей об’єктив має захист від пилу й вологи та передній елемент із фторовмісним покриттям, що відштовхує бруд. Настроювані кнопки утримування фокуса й окремі кільця фокусування, збільшення й керування діафрагмою, створено для плавного й гнучкого керування фото- та відеозйомкою. Перемикач режимів фокусування дає змогу легко перемикатися між автофокусуванням і ручним фокусуванням.
 
 

Sony FE 20-70mm f/4 G SEL2070G - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Об'єктив вигідно? Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Sony і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Sony. Як бачите, все досить просто. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при виборі Sony FE 20-70mm f/4 G SEL2070G Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари можна забрати в Слов'янське своєчасно.

Тип об'єктива Ширококутний
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 20 - 70 мм
Кратність зуму 3.5x
Мінімальна дистанція фокусування 0.25 м
Світлосила f/4
Тип мотора Лінійний двигун
Оптична схема 16 елементів в 13 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Так
Діаметр фільтра 72 мм
Комплектація Об'єктив Sony FE 20-70mm f/4 G (SEL2070G)
Передня кришка для об'єктива
Задня кришка для об'єктива
Бленда
Розміри 78.7 x 99 мм
Вага 488 г