Godox MS200V-F

Код товару: С000012203
Фото: Godox MS200V-F

У наявності

Ціна: 13 478 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Комплект студійного обладнання Godox MS200V-F – це легка переносна фотостудія на базі двох імпульсних моноблоків Godox MS200V зі світлодіодним пілотним світлом.
В комплект також входять дві освітлювальні стійки Godox 304 для спалахів, два софтбокси Godox SB-BW6090 для створення м'якого розсіяного світла, пульт-радіосинхронізатор Godox XT-16 і міцна сумка Godox CB-05 для перенесення студійного обладнання.
 
Завдяки компактним розмірам комплект підійде для виїзних фотосесій та зйомок у невеликих фотостудіях як для частого, так і для нерегулярного використання з тривалим зберіганням.
 
За допомогою Godox MS200V-F можна швидко організувати мобільну фотостудію для зйомки товарів для Інтернет-магазинів, фотопортретну студію (наприклад для фото на документи) та деякі інші знімальні простори.
 

Godox MS200V-F - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно купити Спалахи студійні або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. З асортименту виберіть Спалах студійний з вигодами для бюджету Щоб точно підібрати Спалах студійний, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите список з Спалахи студійні Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час підбору Godox MS200V-F Запитайте наших професійних менеджерів. Товари заберіть в Дніпродзержинське без затримок.

Автоматичне відключення Ні
Комплектація 2 x Спалах студійний Godox MS200-V
2 x Стійка Godox 304
2 x Софтбокс SB-BW6090
Пульт-радіосинхронізатор Godox XT-16
Сумка Godox CB-05
Вага 12 кг (комплект із сумкою)