Godox 140 см (SB-BW-140)

Код товару: С000012261
Фото: Godox 140 см (SB-BW-140)

У наявності

Ціна: 3 200 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Це ідеальне доповнення до вашої студії та стробоскопів. Студійний софтбокс розсіює стробоскопічний спалах, забезпечуючи ідеальне рівномірне освітлення, необхідне для найкращих знімків. Тони шкіри оживають, а плями зникають. Кольори яскраві, і ваші знімки можуть вийти на новий рівень або професіоналізм за допомогою хорошого софтбокса для фотографії.
Завдяки швидкісним кріпленням Bowens стандартного розміру цей високоякісний софтбокс підходить для будь-якої студії.
Великий розмір софтбокса для фотографій робить його бажаним для фотозйомки моди, портретів і фотографій продуктів середнього та великого розміру.
 
- Внутрішній світловідбиваючий сріблястий і оснащений переднім напівпрозорим розсіювачем, чудово підходить для спалаху Speedlite, monolight, стробоскопа або slave;
- Швидкий і простий спосіб створення красивого розсіяного світла;
- Спеціально розроблений для швидкісних спалахів і стробоскопів;
- Вбудовані ведені пристрої - жодних безладних проводів;
- Сумісний з усіма аксесуарами Bowens
 
Характеристики:
Модель: SB-BW140
Форма: Восьмикутник
Розмір: 140 см
Кріплення: Bowens

Godox 140 см (SB-BW-140) - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Софтбокси або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Софтбокс на кращих умовах. Щоб не витрачати час на вибір Софтбокс, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Софтбокси Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Rime Lite. Виникли при підборі Godox 140 см (SB-BW-140) Питання можна прояснити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Тернополі у мінімальні терміни.

Характеристики:
Модель: SB-BW140
Форма: Восьмикутник
Розмір: 140 см
Кріплення: Bowens