Case Logic SLRC203 Black

Код товару: 14096
Фото: Case Logic SLRC203 Black

Нема в наявності

Ціна: 1 799 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Подходит для большинства зеркальных фотоаппаратов с объективом. Сумка имеет запатентированную систему «гамак», которая поддерживает устройство в сумке над дном, тем самым максимально защищает его во время переноски. Два больших боковых кармана вместят в себя дополнительные объективы и аксессуары (размер карманов 190 х 140 х 75 мм).

Внутри сумки - армированная пенная прокладка для дополнительной защиты Вашей техники. Передний карман на молнии для дополнительных аксессуаров и карты памяти. На кармане также присутствует петля и застежка для штатива.

Case Logic SLRC203 Black - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Сумка вигідно? Щоб не витрачати час на вибір Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Case Logic і Ви побачите всі необхідні Сумки для фото-відео техніки Case Logic. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Delsey. З'явилися під час замовлення Case Logic SLRC203 Black Запитайте нашого менеджера. Фототехніку отримаєте Сумах без затримок.