Kata KT PL-A-17

Код товару: 14234
Фото: Kata KT PL-A-17

Нема в наявності

Ціна: 2 176 грн

Гарантія

1 місяць від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Хольстер Access-17 PL серии Pro-Light разработан специально для профессионалов. Его дизайн продуман до мелочей. Улучшена возможность транспортировки и хранения необходимого оборудования.

Хольстер оснащен последними разработками компании KATA. Обладает легкой структурированной пеной для большей защиты. Невероятная модульность позволяет сделать сумку легче, после извлечения из нее дивайдеров, которые не пригодятся при путешествии.

Основной отсек способен вместить профессиональную DSLR-камеру с объективом 16-35 мм. По бокам размещены большой и маленький карманы для транспортировки необходимых аксессуаров (объективов, вспышек и т.д.)

Kata KT PL-A-17 - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Сумка З вигодами для себе? Щоб правильно вибрати Сумка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Kata і перед вами будуть усі Сумки для фото-відео техніки Kata. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Lowepro. Виникли при підборі Kata KT PL-A-17 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилку отримаєте Кременчуці в потрібні терміни.