Kata KT PL-A-18

Код товару: 14402
Фото: Kata KT PL-A-18

Нема в наявності

Ціна: 2 339 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Хольстер Access-18 PL серии Pro-Light разработан специально для профессионалов. Его дизайн продуман до мелочей. Улучшена возможность транспортировки и хранения необходимого оборудования.

Хольстер оснащен последними разработками компании KATA. Обладает легкой структурированной пеной для большей защиты. Невероятная модульность позволяет сделать сумку легче, после извлечения из нее дивайдеров, которые не пригодятся при путешествии.

Основной отсек способен вместить профессиональную DSLR-камеру с объективом 16-35 мм. По бокам размещены большой и маленький карманы для транспортировки необходимых аксессуаров (объективов, вспышек и т.д.)

Kata KT PL-A-18 - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Сумка за собівартістю. Щоб легко було підібрати Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Kata і перед вами будуть усі Сумки для фото-відео техніки Kata. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Peak Design. Якщо виникли під час вибору Kata KT PL-A-18 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Мелітополі у мінімальні терміни.