Meike Nikon D800

Код товару: К000000169
Фото: Meike Nikon D800

У наявності

Ціна: 1 537 1 499 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Батарейний блок Meike Nikon D800s (Nikon MB-D12) для фотоапаратів Nikon D800 c аналогічними функціями батарейного блоку Nikon MB-D12. Корпус батарейного блоку і прорізні вставки мають ту саму фактуру, що і фотоаппарат, завдяки чому не порушується загальний вигляд.

Економічна конструкція рукоятки батарейного блоку дозволяє більш зручно тримати фотокамеру при зйомці у вертикальному положенні. В якості джерела живлення блоку Nikon D800s (Nikon MB-D12) використовується одна стандартна батарея типу АА або дві спеціальні акумуляторні батареї EN-EL15. Для зручності зйомки вертикальних кадрів на рукоятці розташовані додаткова спускова кнопка замка, кнопки AE lock/FE lock/вибір точки автофокусування, кнопка включення автофокуса, а також керування диском. Є вбудований роз'єм для кріплення штативу.

Батарейний блок для Nikon D800 не замінений для фоторепортерів, яким дуже важливо не випустити гарний кадр із-за  акумулятора, що розрядився. Крім того, камера Nikon D800 з батарейним блоком виглядає дуже солідно :)
Комплект поставки:

  • Батарейний блок (без акумуляторів)
  • Держатель для однієї батареї Nikon EN-EL15
  • Тримач для восьми акумуляторів АА-типу
  • Інструкція
Гарантія 12 місяців

Meike Nikon D800 - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Батарейні блоки та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Батарейний блок з вигодами для бюджету Щоб легко підібрати Батарейний блок, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Meike і Вам будуть показані всі Батарейні блоки Meike. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Meike. Якщо з'явилися при виборі Meike Nikon D800 Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари отримаєте Рівному своєчасно.