Giottos CL3627G Cleaning Pouch Grey (30*25cm)

Код товару: С000002150
Фото: Giottos CL3627G Cleaning Pouch Grey (30*25cm)

Нема в наявності

Ціна: 185 138 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол із мікрофібри для зберігання та чищення цифрових пристроїв Giotto's використовується для очищення та зберігання об'єктивів. Ідеально підходить для запобігання відбиткам пальців, плям, бруду та пилу без нанесення додаткових хімічних засобів. Перешкоджає затирання.
Чохли Giotto's виготовлені з високотехнологічного якісного матеріалу з антистатичними властивостями. Матеріал не містить швів для запобігання зношування та затирання. При використанні бруд та пил застряє у волокнах, залишаючи поверхню чистою без розлучень. Ви заощадите час та гроші, використовуючи цей виріб для очищення та зберігання.
М'які краю, що не дряпають, зав'язується на шнурок - підходить для зберігання крихких речей
Тканина найвищої якості з антистатичними властивостями - для очищення, полірування та зберігання
Стирається - підходить для повторного використання
Чи не просочений хімікатами – безпека при використанні
 
 

Giottos CL3627G Cleaning Pouch Grey (30*25cm) - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Чохли для фото-відео техніки або інші аксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Чохол З вигодами? Щоб запросто підібрати Чохол, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Giottos І Ви побачите перелік з Чохли для фото-відео техніки Giottos. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Crumpler. З'явилися під час підбору Giottos CL3627G Cleaning Pouch Grey (30*25cm) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Запоріжжі в швидкі терміни.