Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B)

Код товару: С000002306
Фото: Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B)

Нема в наявності

Ціна: 1 081 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Manfrotto PIXI – ідеальний міні-штатив для компактних, системних та аматорських дзеркальних фотоапаратів. Він чудово справляється з фіксацією камер загальною вагою до 1 кг і дозволяє отримати чіткі нічні знімки та зручність запису відео.

Крім того PIXI виконаний у фірмовому стилі Manfrotto , має зручний, простий та надійний механізм кульової головки та ніг. Ніжки штатива виконані зі сталі та знизу мають гумові накладки для встановлення, завдяки яким навіть на гладких поверхнях штатив не ковзає.

Рекомендоване навантаження 650 г
Максимальне навантаження 1 кг
Чохол Відсутнє
Вага 200 г

Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Штативи настольні або інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із пропозицій Штатив настольний З вигодами? Щоб точно підібрати Штатив настольний, за допомогою зручної навігації. Введіть: Manfrotto і перед вами відкриються всі необхідні для вас Штативи настольні Manfrotto. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад AccPro. Виникли при підборі Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Львові своєчасно.