Giottos CL3627 Cleaning Pouch Blue (30*25cm)

Код товару: С000002785
Фото: Giottos CL3627 Cleaning Pouch Blue (30*25cm)

Нема в наявності

Ціна: 185 138 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол із мікрофібри для зберігання та чищення цифрових пристроїв Giotto's використовується для очищення та зберігання об'єктивів. Ідеально підходить для запобігання відбиткам пальців, плям, бруду та пилу без нанесення додаткових хімічних засобів. Перешкоджає затирання.
Чохли Giotto's виготовлені з високотехнологічного якісного матеріалу з антистатичними властивостями. Матеріал не містить швів для запобігання зношування та затирання. При використанні бруд та пил застряє у волокнах, залишаючи поверхню чистою без розлучень. Ви заощадите час та гроші, використовуючи цей виріб для очищення та зберігання.
М'які краю, що не дряпають, зав'язується на шнурок - підходить для зберігання крихких речей
Тканина найвищої якості з антистатичними властивостями - для очищення, полірування та зберігання
Стирається - підходить для повторного використання
Чи не просочений хімікатами – безпека при використанні
 

Giottos CL3627 Cleaning Pouch Blue (30*25cm) - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Чохли для фото-відео техніки або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Чохол на вигідних умовах. Щоб вам простіше було підібрати Чохол, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Giottos і перед вами будуть усі Чохли для фото-відео техніки Giottos. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Canon. Якщо з'явилися при купівлі Giottos CL3627 Cleaning Pouch Blue (30*25cm) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилку отримаєте Броварах без затримок.